T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Aktualno

 
 

Vabilo na srečanje članov društev Zveze Sonček

27.04.2017 | Iztok Suhadolnik
Pozdravljeni člani društev, organov zveze in društev, prijatelji, podporniki in znanci. Tradicionalno Letno srečanje članov društev vključenih v Zvezo Sonček, ki bo tudi obeležitev 35 obletnice ustanovitve Sončka – Mariborskega društva za cerebralno paralizo, bo v soboto 27. maja 2017 v Centru Sonček Vrtiče, Spodnje Vrtiče 8, 2201 Zgornja Kungota. Okrogla obletnica Mariborskega Sončka, pester program in po nekaj letih ponovno srečanje v Vrtičah so tehten razlog za vašo udeležbo.
več >
 

Skupščina Zveze Sonček so. p. nov predsedniški mandat podelila Lojzetu Tomaževiču

22.05.2017 | Zveza Sonček
V soboto 20. maja 2017 je bila v Ljubljani v Centru Sonček Ljubljana Šiška, Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana volilna skupščina Zveze Sonček, ki je potrdila poročilo o delu in finančno poročilo za leto 2016, izvolila nove organe Zveze Sonček, sprejela program dela in finančni načrt za leto 2017 ter sprejela ostale sklepe po dnevnem redu skupščine.
več >
 

Z dobrodelnim koncertom »Lahko sem srce« smo zbrali 20.256 €

17.05.2017 | Tomislav Špilak
V času ponovnega predvajanja koncerta, ki smo ga organizirali z Društvom Downov sindrom in Zvezo Sožitje, smo zbrali 1.624 €. Z zbranimi sredstvi iz prvega predvajanja pa 20.256 €. Do konca meseca maja pa nam lahko pomagata tudi s pošiljanjem SMS donacij. Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo POSEBNI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 €.
več >
 

Pošljite SMS s ključno besedo POSEBNI5 na številko 1919 in nam pomagajte pri vključevanju oseb s posebnimi potrebami

11.05.2017 | Zveza Sonček
Zveza Sonček so. p. skupaj z Društvom za downov sindrom in Zvezo Sožitje je v Cankarjevem domu organizirala dobrodelni koncert, s katerim želimo prispevati k ozaveščenosti družbe o potrebi po socialnem vključevanju oseb s posebnimi potrebami ter okrepiti in izboljšati njihov položaj v družbi.
več >
 

Otvoritev novih prostorov v Centru Sonček Ptuj

11.05.2017 | Tomislav Špilak
V sodelovanju Sončkom – Društvom za cerebralno paralizo Ptuj Ormož in podjetjem za poklicno usposabljanje in zaposlovanje invalidnih oseb, trgovino in storitve Sončna pot d.o.o. smo včeraj na Ptuju slovesno odprli nove prostore Centra Sonček Ptuj. Tamkajšnji Center smo odprla leta 1999. Takrat smo v njem pod posebnimi pogoji zaposlili pet oseb, ki zaradi invalidnosti niso zaposljive na prostem trgu dela in so bile do takrat socialno izključene.
več >
 

Predpoletne delavnice za nove sodelavce

08.05.2017 | Helena Kos
Pred začetkom poletnih programov bomo organizirali tri termine delavnice za nove sodelavce. Udeležba na izobraževanju je obvezna za vse, ki sodelujejo ali bodo sodelovali v programih Zvez Sonček (redno zaposleni, honorarni sodelavci in študentje, prostovoljci in drugi) in je na voljo tudi sodelujočim v programih društev Sonček. 
več >
 

S pomočjo donatorjev do novega konja v Centru Sonček Elerji

26.04.2017 | Tomislav Špilak
Poletni meseci so na Zvezi Sonček rezervirani za počitniške in rehabilitacijsko terapevtske programe. V počitniške programe letno vključimo okoli 200 otrok in mladostnikov. V rehabilitacijsko terapevtske programe pa kar okoli 750 otrok, mladostnikov in odraslih z invalidnostjo. Pretežni del teh programov v sodelovanju z društvi vključenimi v Zvezo Sonček izvedemo v Centru Sonček Elerji.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke