T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Aktualno

 
 

Zaključili smo z zbiranjem prijav za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2017

17.08.2017 | Zdenka Ketiš
Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem zaključili z zbiranjem prijav za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2017. Vsa prosta mesta za udeležence in spremljevalce/športne inštruktorje so polno zasedena.
več >
 

Čevljarstvo Valek v Ljubljani

07.08.2017 | mag. Mojca Vaupotič
Zveza Sonček se je skupaj z ortopedskim čevljastvom Valek iz Zagreba, ki ga obiskuje tudi veliko slovenskih otrok s cerebralno paralizo, dogovorila, da bodo svoje usluge ponudili vsem zainteresiranim tudi v Ljubljani, s čimer želimo družinam prihraniti stroške in čas. Vabimo vas, da se oglasite dne 14.9.2017 med 13.00 in 18.00 uro v Centru Sonček v Ljubljani Šiška, Trg komandanta Staneta 5.
več >
 

Čez poletje iščemo sodelavce

31.05.2017 | Zdenka Ketiš
Iščete delo ter nove izkušnje? Sodelujte z nami kot prostovoljec, spremljevalec, športni inštruktor, sodelavec za izvajanje umetniških, kreativnih delavnic, delovni terapevt, specialni pedagog, logoped, ali fizioterapevt na naših poletnih programih!
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke