T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Aktualno

 
 

Vabilo na prednovoletno srečanje

December | Iztok Suhadolnik
Vljudno vabljeni na Sončkovo prednovoletno srečanje zaposlenih in uporabnikov. Zabava bo v četrtek, 21. 12. 2017 ob 16.00 uri v Centru Sonček Šiška na Trgu komandanta Staneta 5. Glasbena gosta bosta Manca Špik in raper Zlatko. Poskrbeli bomo tudi za plesno glasbo. Prosim, da število udeležencev iz vaše enote do ponedeljka, 18. 12. javite Dragici Kustec (na e-mail: dragica.kustec@soncek.org).
več >
 

Center Sonček Elerji bogatejši za novo kmetijsko mehanizacijo

08.12.2017 | Tomislav Špilak
Zagotavljanje osnovnih pogojev za izvajanje programov in storitev je za nevladne organizacije velik izziv. Z njim se srečujemo tudi na Zvezi Sonček, kjer to težavo postopno rešujemo tudi s pomočjo donatorjev. Tokrat so nam na pomoč priskočili z donacijo kmetijske mehanizacije, ki jo nujno potrebujemo za obdelavo kmetijskih površin v Centru Sonček Elerji. S pomočjo novo pridobljene mehanizacije bomo lažje obdelovali tamkajšnje kmetijske površine in s tem pridelali več zelenjave in lavande.
več >
 

ROLTEK svečano predal ček z donacijo za Veverička posebne sorte

07.12.2017 | Zveza Sonček
Podjetje ROLTEK d.o.o je Zvezi Sonček že ob koncu leta 2016 namenilo donacijo v višini 3.500 Eur za drugi ponatis slikanice Veveriček posebne sorte, katere ček je na letošnjem prednovoletnem srečanju za otroke zaposlenih, iz rok direktorja ROLTEKA, gospoda Janeza Kosca, svečano prevzel direktor Zveze Sonček, Iztok Suhadolnik.
več >
 

Miklavžev bazar 2017

04.12.2017 | Tomislav Špilak
Za nami je že peti Miklavžev bazar, ki smo ga 1. decembra v Centru Sonček Šiška organizirali VDC Tončke Hočevar, VDC Želva, DZC Janeza Levca in VDC Sonček. Tokratni bazar smo posvetili predstavitvi skupnega projekta »Skrbovin'ca«. Gre za projekt, ki je skupno delo Mestne občine Ljubljana in štirih ljubljanskih Varstveno delovnih centrov.
več >
 

Poslanica ministrice dr. Anje Kopač Mrak ob mednarodnem dnevu invalidov

03.12.2017 | vir: mddsz.gov.si
3. december so Združeni narodi razglasili za mednarodni dan invalidov in letošnje leto Evropska unija obeležuje ta dan pod geslom: "Smo državljani EU". Slovenija se je leta 2004 odločila vstopiti v družino Evropskih državljanov in danes je Slovenija polnopravna članice Evropske Unije, ki aktivno sodeluje tudi na področju ustvarjanja invalidske politike. Evropska unija je tako kot Slovenija ratificirala Konvencijo o pravicah invalidov.
več >
 

Sončnik št. 2017/4 november

24.11.2017 | Tomislav Špilak
Izšla je novembrska izdaja Sončnika v katerem si med drugim lahko preberete:
  • Velik izziv in lepa izkušnja
  • Mi smo tukaj – greste z nami
  • Hiša Sonček na Viču je zaživela
  • Sonček v Beogradu tudi ko dežuje

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke