T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Aktualno

 
 

Razpis za prvo področno tekmovanje v Bocci 2018 za posameznike

23.02.2018 | Maja Bobnar
Tekmovanje posameznikov v organizaciji Zveze Sonček in Sončka ŠDCP bo potekalo v soboto, 10. marca 2018 ob  9. uri v CIRIUS Kamnik, Novi trg 43a, 1241 Kamnik. Prijave zbiramo do petka, 2. marca 2018. Za informacije se lahko obrnete na e-mail:  delegat@boccia.si (Maja Bobnar) ali na speedy1806@gmail.com (Bojan Poredoš).
več >
 

Državno prvenstvo invalidov v veleslalomu

23.02.2018 | Maja Bobnar
V soboto, 17. februarja 2018 je na smučišču Poseka v Ravnah na Koroškem potekalo Državno prvenstvo invalidov v veleslalomu. Tekmovanje je potekalo v organizaciji Zveze za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijskega komiteja (ZŠIS-POK), tekmo pa je izvedlo Invalidsko Športno Društvo Samorastnik iz Raven na Koroškem. Tekmovanja se je udeležila tudi Domžalčanka Simona Pivar, ki je tekmovala za Sonček – Zvezo društev za cerebralno paralizo Slovenije ter osvojila zlato medaljo
več >
 

Donacija Kmetijske zadruge Agraria Koper, z.o.o.

30.01.2018 | Tomislav Špilak
KZ AGRARIA Koper, z.o.o. je v konec preteklega leta organizirala humanitarno akcijo prodaje koledarjev. S pomočjo svojih zvestih kupcev so tako zbirali sredstva za Zvezo Sonček so.p.. Skupaj so zbrali 2.000 €, ki jih bomo namenili za nakup nujno potrebne opreme v Centru Sonček Koper.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke