T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Aktualno

 
 

Ameriški študentje v Sončku

29.06.2017 | Jelka Bratec
Včeraj, 28. junija, so nas v Centru Sonček v Šiški obiskali visokošolski učitelji in študenti Augsburg College iz Minnesote, ki so na obisku v Sloveniji. Predstavniki Augsburg College sodelujejo v Mednarodni poletni šoli socialnega dela 2017 z naslovom “Konstruktivno socialno delo kot gibalo soustvarjalnega dialoga – mednarodna perspektiva”, katere organizatorica je Fakulteta za socialno delo iz Ljubljane.
več >
 

KORAK K SONČKU in PARAOLIMPIJSKI ŠPORTNI DAN družno v novo šolsko leto

19.06.2017 | mag. Mojca Vaupotič
V šolskem letu 2017/2018 bomo združili projekt KORAK K SONČKU v organizaciji Zveze Sonček so.p. in projekt Paraolimpijski šolski dan v organizaciji Zveze za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite. Skupni cilj obeh projektov je spoznavanje drugačnosti, njeno razumevanje in polnopravna vključenost oseb s posebnimi potrebami v vseh družbenih segmentih.
več >
 

Prvi termin poletnih počitnic za odrasle v Centru Sonček Elerji

15.06.2017 | Nina in Danica
Od 05.06. do 10.06.2017 smo v Elerjih nad Ankaranom na obeh Sončkovih lokacijah preživeli prve poletne počitnice za odrasle. Vreme je bilo junijsko; sončno vendar z nekaj nevihtami. Kljub temu se nismo dali motiti in smo ob dopoldnevih jahali in veslali, popoldneve pa izkoristili za kopanje, delavnice in uživanje.
več >
 

Ker mi ni vseeno, kupujem tukaj!

14.06.2017 | Helena Kos
Skupna prodajalna izdelkov ljubljanskih varstveno delovnih centrov. Verjamemo, da smo skupaj močnejši in bolj vidni, zato smo se povezali – in sicer štirje varstveno delovni centri: VDC Sonček, VDC Tončke Hočevar, Delovni in zaposlitveni center Janeza Levca, VDC Želva. Vsi štirje lahko ponudimo estetsko dodelane izdelke darilnega programa. Lokacija: Razstavni prostor Mestne občine Ljubljana, Mačkova ul. 1 v Ljubljani. Čas poskusnega projekta prodaje izdelkov: od 15. junija do 15. septembra 2017.
več >
 

Predpoletne delavnice za nove sodelavce

14.06.2017 | Helena Kos
Pred začetkom poletnih programov bomo organizirali tri termine delavnice za nove sodelavce. Udeležba na izobraževanju je obvezna za vse, ki sodelujejo ali bodo sodelovali v programih Zvez Sonček (redno zaposleni, honorarni sodelavci in študentje, prostovoljci in drugi) in je na voljo tudi sodelujočim v programih društev Sonček. 
več >
 

Čez poletje iščemo sodelavce

31.05.2017 | Zdenka Ketiš
Iščete delo ter nove izkušnje? Sodelujte z nami kot prostovoljec, spremljevalec, športni inštruktor, sodelavec za izvajanje umetniških, kreativnih delavnic, delovni terapevt, specialni pedagog, logoped, ali fizioterapevt na naših poletnih programih!
več >
 

Letopis 2016

09.06.2017 | Tomislav Špilak
Vabimo vas, da si v letopisu Sončka - Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije so.p. preberete poročilo o dogodkih, programih in delovanju organizacije v letu 2016.
več >
 

Vseslovensko srečanje članov društev Zveze Sonček so.p. in 35 obletnica Mariborskega društva za cerebralno paralizo Sonček

29.05.2017 | Tomislav Špilak
Sonček – Mariborsko društvo za cerebralno paralizo letos obeležuje 35 let svojega obstoja in delovanja. Ob tej priložnosti je minulo soboto pripravilo vseslovensko srečanje članov društev Zveze Sonček, ki je potekalo v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti. Srečanje, ki se ga je udeležilo več kot 500 prijateljev Sončka, je spremljal bogat kulturni in zabavni program lokalnih izvajalcev ter dobrodelni nastop Rebeke Dremelj.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke