T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Pošljite SMS s ključno besedo POSEBNI5 na številko 1919 in nam pomagajte pri vključevanju oseb s posebnimi potrebami


11.05.2017 | Zveza Sonček

Zveza Sonček so. p. skupaj z Društvom za downov sindrom in Zvezo Sožitje je v Cankarjevem domu organizirala dobrodelni koncert, s katerim želimo prispevati k ozaveščenosti družbe o potrebi po socialnem vključevanju oseb s posebnimi potrebami ter okrepiti in izboljšati njihov položaj v družbi.
 
Do sedaj nam je na pomoč priskočilo 731 donatorjev. Skupaj so za nas zbrali 18.632 eur. Koncert, ki je bil predvajan v ponedeljek, 08.05.2017 bo ponovno predvajan v soboto, 13.05.2017 ob 12.10 na RTV Slovenija 2. Tudi v času ponovnega predvajanja bomo preko klicnega centra na telefonski številki 01/472 00 11 zbirali prostovoljne prispevke.

Do konca meseca maja pa nam lahko pomagata tudi s pošiljanjem SMS donacij. Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo POSEBNI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR. Z donacijo boste prispevali za razvoj programov vseživljenjskega učenja in opolnomočenja oseb s posebnimi potrebami, razvoj družinskih programov in delovanje bivalne skupnosti oseb s posebnimi potrebami.

Za pomoč se vam v naprej iskreno zahvaljujemo!Pravila in pogoji uporabe storitve SMS-donacija
< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke