T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Novice

 
 

Ptuj: Odprtje novih prostorov Centra Sonček

Štajerski tednik, 19.5.2017 | avtor in foto: Dženana Kmetec
Zveza Sonček je prostore za svoje delovanje na Osojnikovi cesti 9 na Ptuju odprla leta 1999. Takrat so imeli pet uporabnikov, za katere je bila površina prvotnih prostorov povsem zadovoljiva. Danes, ko je tistih, ki ptujski Sonček vsakodnevno obiskujejo, bistveno več, pa je bilo povečanje nujen in potreben korak. Dodatnih 76 kvadratnih metrov, ki so jih uradno namenu predali minuli teden, predstavlja za zaposlene in uporabnike, pa tudi njihove starše, izjemno veliko pridobitev.
več >
 

Kdor lahko, naj kar potrka na vrata Sončka

Večer, 11.5.2017 | avtor in foto: Slavica Pičerko Peklar
Ne vem, kaj bi počel, če bi ne bilo Sončka. Vsak dan prihajam sem, kjer imam prijatelje, tukaj so tudi naš vodja Vanja in drugi, ki nam pomagajo pri delu. Rad delam, še najraje pa grem po malico in postorim, kar je treba, saj tisti, ki so na vozičkih, vsega ne zmorejo," je onidan, ko je obiskovalce ponosno popeljal po novih prostorih Centra Sonček, porekel Benjamin Zemljak.
več >
 

Iščemo prostovoljce za izvedbo Zdravsteno terapevtske kolonije za družine

12.04.2017 | mag. Mojca Vaupotič
Zveza Sonček bo tudi v letu 2017 organizirala Zdravstveno terapevtsko kolonijo za družine med 19.8. in 26.8.2017 v Centru Sonček Elerji. Za izvedbo programa vabimo k sodelovanju prostovoljce. Vaša naloga bo pomoč pri varstvu otrok ter sodelovanje pri različnih aktivnostih v sklopu programa.
več >
 

Razpis za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2017

09.04.2017 | Zdenka Ketiš
Zveza Sonček bo v letu 2017 organizirala obnovitveno rehabilitacijo za odrasle osebe s cerebralno paralizo v Centru Sonček Elerji nad Ankaranom ter v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, počitnice za otroke z ali brez posebnih potreb v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, Centru Sonček Elerji nad Ankaranom in CŠOD Burja (Portorož), počitnice za odrasle osebe z invalidnostjo v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, Centru Sonček Elerji nad Ankaranom in v Zavodu Marianum Veržej. Vabljeni k prijavi!
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke