T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Prostovoljci


Spoštovani,

Zveza Sonček bo v letu 2017 organizirala obnovitveno rehabilitacijo za odrasle osebe s cerebralno paralizo v Centru Sonček Elerji nad Ankaranom ter v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, počitnice za otroke z ali brez posebnih potreb v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, Centru Sonček Elerji nad Ankaranom in CŠOD Burja (Portorož), počitnice za odrasle osebe z invalidnostjo v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, Centru Sonček Elerji nad Ankaranom in v Zavodu Marianum Veržej.

Za izvedbo poletnih programov vabimo k sodelovanju prostovoljce. Vaša naloga bo pomoč pri varstvu otrok in odraslih z invalidnostjo ter sodelovanje pri različnih aktivnostih v sklopu programa.

V zameno za vaše opravljeno prostovoljno delo vam nudimo možnost dodatnega usposabljanja, brezplačno hrano in prenočišče ter pisno potrdilo o udeležbi.

Imate čas in menite, da vas zanima sodelovanje z nami?
Ker bomo skušali dati vsakemu od prijavljenih priložnost, vas prosimo, da na prijavnici označite vse možne termine.

Za dodatne informacije kontaktirajte: Zdenko Ketiš  031 623 025
obnovitvena@soncek.org | pocitniceotroci@soncek.org | pocitniceodrasli@soncek.org

S spoštovanjem,


Zdenka Ketiš
koordinatorka programov
  Iztok Suhadolnik
direktor Zveze Sonček so.p.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke