T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkovi izdelki 2016/17


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Sončkovi izdelki 2016/17


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


 
 
 
 

Dobrodelni koncert

21.02.2017 | Petra Papotnik
V soboto, 18. 2. 2017 smo se v Dvorani Domu Borcev v Šentjanžu pri Dravogradu zbrali s posebnim namenom, saj smo imeli čast prisluhniti ljudskim pesmim, ki so jih na svoj način dobrodelno zapele in zaigrale ljudske pevke z umetniškim imenom BICA BAND iz Dravograda, ki delujejo pod okriljem Društva invalidov Dravograd. Pevke so našim članom društva in ostalim gostom s koncertom pripravile zelo lep program.
več >
 
 

Vabilo izobraževanje Boccia

18.02.2017 | Maja Bobnar
Vabljeni na seminar za športne sodelavce s področja boccie, ki bo v soboto, 11. marca 2017 ob 10.00 uri v prostorih Centra Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5 v Ljubljani. Prijave zbiramo na centersiska@soncek.org do 8. 3. 2017.
več >
 
 

Koledar športnih tekmovanj 2017

16.02.2017 | Bojan Poredoš
  • Področno tekmovanje v šahu - Stranice pri Slovenskih Konjicah sobota 11.2.2017 (Stranice)
  • Državno prvenstvo posameznikov 4.3.2017  ZŠIS-POK (Muta)
  • Državno prvenstvo ekip 25.11.2017 ZŠIS-ŠOK (Sevnica)

več >
 
 

Vozniki Zveze Sonček in Centra Janeza Levca Ljubljana osvojili elemente varne vožnje

13.02.2017 | Anita Drev
Včeraj se je intenzivnega tečaja varne v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem udeležila še zadnja skupina voznikov iz Zveze Sonček. Tečaj je skupno 58 voznikom, ki skrbijo za prevoz otrok in oseb s posebnimi potrebami v Sončku – Zvezi društev za cerebralno paralizo Slovenije ter Centru Janeza Levca Ljubljana, omogočil AMZS, ki se je za to pobudo odločil ob koncu minulega leta in namesto poslovnih daril, ki sicer polepšajo novoletni čas, zaposlenim v Zvezi Sonček in Centru Janeza Levca Ljubljana podaril intenzivni tečaj varne vožnje.
več >
 
 

Zahvala za donacijo

10.02.2017 | Matjaž Jeseničnik
Tudi stanovalci Stanovanjske skupine Zveze Sonček Dravograd so člani Koroškega društva za cerebralno paralizo. Letos je društvo podarilo stanovalcem poleg lepih individualnih daril še skupno darilo - LED televizijski sprejemnik. Nadomestil je prejšnji televizor, sicer podarjen rabljen, ki pa je bil že nekaj časa v okvari (nejasna slika).
več >

Novice

 
 
 

Zdravja za vse in kmalu večji prostori

Večer, 24.12.2016 | avtorica: DARJA LUKMAN ŽUNEC, foto: Hojka BERLIČ in DARJA LUKMAN ŽUNEC
Kako se počutijo varovanci ptujskega varstveno-delovnega centra Sonček, ki ga v letu 2017 čakata širitev in lastna trgovinica. Varovanci ptujsko-ormoškega varstveno-delovnega centra, ki sodi pod okrilje slovenske Zveze društev Sonček, v katerih delujejo in se družijo oboleli za cerebralno paralizo in njihovi svojci, so letos najbolj veseli, da že lahko vidijo, kakšni bodo njihovi razširjeni prostori ob Osojnikovi cesti na Ptuju.
več >
 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

17.02.2017 | Tomislav Špilak
  • 18.02. Dobrodelni koncert glasbene skupine »BICABEND«, Društvo invalidov Dravograd, Šentjanž pri Dravogradu
  • 20.02. – 25.02. Sončkove počitnice za otroke, Zveza Sonček, Center Sonček Vrtiče
  • 20.02. Lutkovna predstava z naslovom »REPA VELIKANKA«, Društvo Sožitje Ljubljana, Center Sonček Šiška

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke