T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


SMS Donacija - za Zvezo Sonček


S poslanim SMS sporočilom omogočite skupne počitnice otrok in mladostnikov z in brez invalidnosti.

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


 
 
 
 

Obnovitvena rehabilitacija Elerji 31.8.-7.9.2014

15.09.2014 | Sveto Bešlin
Letošnji Sončkov 12. tabor Obnovitvene rehabilitacije je potekal v Elerjih nad Ankaranom. Sodelovalo je osem neverjetnih udeležencev ter njihovi spremljevalci, športni inštruktorji, fizioterapevtka, likovna umetnica ter zgodovinarka; in nenazadnje odličen kuhar.
več >
 
 

Gledališka predstava "Razstava src"

10.09.2014 | Danica Gašper
Vabimo vas na gledališko predstavo »Razstava src« v četrtek, 18.9.2014, ob 12.00 uri v Kulturni dom Slovenj Gradec. Gledališka predstava "Razstava src" v izvedbi gledališke skupine Sončka iz Maribora je nastala v koprodukciji z Zavodom EPK Maribor 2012. Premiera predstave je bila 8.9.2012, kot del programa Evropske prestolnice kulture, in je bila odigrana 21 krat na različnih odrih po Sloveniji kot v naprej zakupljena predstava in za izven. Do sedaj jo je videlo 4000 gledalcev.
več >
 
 

Ekipe se bodo pomerile v bocci

09.09.2014 | Daša Goričan
Trenutno niso aktualne samo košarkarske žoge, zelo vneto se valijo tudi boccia žoge. Ekipe iz celotne Slovenije se namreč pripravljajo na tekmovanje ekip v dvoranskem balinanju-bocci, ki bo potekalo v soboto, 20.9., v prostorih CIRIUS-a Kamnik (Novi trg 43a, Kamnik).
več >
 
 

Za nami je tabor obnovitvene rehabilitacije

29.08.2014 | Danica Gašper
V tednu od 17.8.-24.8. smo imeli tedenski tabor Zveze Sonček v Elerjih pri Škofijah, ki je potekal v skladu s programom in cilji obnovitvene rehabilitacije. Imeli smo se lepo ampak predvsem delovno. Saj je bilo potrebno z vsakim od udeležencev izpeljati vsaj dve fizioterapevtski in dve delovno terapevtski obravnavi.
več >
 
 

Življenje je praznik, a je potico vseeno treba zamesiti

22.08.2014 | Daša Goričan
Dobra organizacija, dobra hrana, kreativne ideje in ljudje dobre volje. Če dodamo še potico, nam praznik ne uide. Prva tretjina avgusta se je prav lepo poletno nasmehnila 7. skupini obnovitvene rehabilitacije v Elerjih. Seveda pa nasmejano ni bilo le vreme, ki je bilo za razliko od ostalega poletja odlično, vendar še zmeraj zmerno vroče, tako da je bil spanec, če odštejemo komarje, prav prijeten.
več >

Novice

 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

12.09.2014 | Tomislav Špilak
16.09.
  • ob 10 uri, OKROGLA MIZA -  OBRAVNAVA BOLNIKA Z DEMENCO, Slovensko združenje za pomoč pri demenci – SPOMINČICA,  Hotel Union v Ljubljani.
18.09.
  • LUPA 2014, Prešernov trg, Ljubljana
18.09.
  • bo ob 12.00 uri v Kulturnem domu Slovenj Gradec potekala  gledališka predstava Razstava src

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke