T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

SMS sporočilo SONCEK na 1919


S poslanim SMS sporočilom omogočite skupne počitnice otrok in mladostnikov z in brez invalidnosti

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


 
 
 
 

ČZP Večer in Zveza Sonček pričeli s projektom integriranega zaposlovanja

01.07.2015 | Tomislav Špilak
Pred nekaj dnevi sta Zveza Sonček so.p. in ČZP Večer podpisali pogodbo s katero sta sklenili sodelovanje pri prodaji produktov časopisne hiše Večer. V okviru tega sodelovanja sta se dogovorili, da bodo na mariborskih ulicah prodajo izvajali uporabniki centra Sonček Maribor.
več >
 
 

Juhuhu!!! Počitnice so tu!!!

24.06.2015 | Iztok Suhadolnik
Veselje vsakega otroka, skrb za marsikaterega starša - kdo lahko poskrbi za mojega otroka, med tem, ko sem jaz v službi? Dragi starši! V okviru Centra za družine bo Zveza Sonček v sodelovanju z društvi poleti (julij in avgust) v posameznih enotah VDC organizirala brezplačno dnevno varstvo za otroke.
več >
 
 

Obnovitvena rehabilitacija – 2. skupina

22.06.2015 | Tanja Kavčič
Tudi letos smo se v VDC Sonček Krško odločili, da gremo na obnovitveno rehabilitacijo v Elerje vsi skupaj. Klub temu smo bili v manjšini, saj nas je bilo v celi skupini komaj tretjina Krčanov. Novo je to, da sedaj OR traja od sobote do sobote, vse ostale aktivnosti pa so takšne, kot smo jih vajeni. V dopoldanskem času smo izvedli program fizioterapije, delavnic, jezdenja in veslanja.
več >
 
 

Prosta mesta v programu počitnic otrok in mladostnikov

22.06.2015 | Zdenka Ketiš
Sporočamo vam, da so še prosta mesta v programu počitnic otrok in mladostnikov. Prosti so še termini: 3. termin v Centru Sonček Vrtiče od 02.08. do 08.08., 7. termin v Zavodu Marianum Veržej od 25.07. do 31.07. in  9. termin v CŠOD Burja – (Seča) Portorož od 23.08. do 28.08.. Vabimo Vse, ki želijo kvalitetno, koristno in na drugačen način preživeti počitnice.
več >
 
 

Otvoritvena obnovitvena rehabilitacija 2015

22.06.2015 | Barbara Manfreda
Leto se je hitro obrnilo okoli in spet smo z veseljem spakirali naše kovčke in se odpravili na  otvoritveno obnovitveno rehabilitacijo v Elerje, bolj natančno v Premančan na Karavlo. Vreme smo “naročili” že nakaj mesecev prej – in res nam je bilo naklonjeno, saj smo uživali pri skoraj 35 stopinjah Celzija.
več >

Novice

 
 
 

Preverjeno! - Zmeda na škodo otrok

16.06.2015 | www.24ur.com | Preverjeno!
Čeprav so starši slepih otrok po naši zakonodaji upravičeni do dveh dodatkov za nego in pomoč, si na centrih za socialno delo te zakone razlagajo vsak po svoje. Nekatere družine dobivajo oba dodatka, druge zgolj enega, nekatere so jih morale nenadoma celo vračati.
več >
 
 

Optimizem, volja, radost do življenja

Večer, 06.06.2015 | Petra Zemljič
Sonček je minulo soboto zavzel center Elerji nad Ankaranom. Dobesedno. Dobro se niso počutili zgolj zaradi lepega, toplega  vremena, ampak predvsem zaradi vzdušja na srečanju, ki ga je ponovno, že 25. leto zapored, do potankosti izpeljala Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije Sonček. Okoli 500 se jih je zbralo tokrat, otrok in odraslih s cerebralno paralizo, njihove družine, prijatelji, terapevti, prostovoljci.
več >
 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

03.07.2015 | Tomislav Špilak
  • 11.07.– 18.07. četrti termin obnovitvene rehabilitacije, Zveza Sonček, Center Sonček Elerji
  • 11.07.– 25.07. enajsti termin obnovitvene rehabilitacije, Zveza Sonček, Zdravilišče Thermana Laško
  • 12.07. – 18.07. Sončkove poletne počitnice za odrasle, Center Sonček Vrtiče

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke