T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

 
 
 
 

Obnovitvena rehabilitacija v Vrtičah, 23.-30.7.2016

11.08.2016 | Daša Goričan
Težko je strnit vse občutke, doživetja ter odnose, ki nastanejo v enem tednu Sončkovega tabora, v par besed. Če se potrudimo, nastane…
Nino v četrtek praznuje 30 let. Na kakšne načine mu bomo polepšali dan?
Gremo v lov na Pokemone. Prvo pravilo: Telefone pospravite na varno, pustite jih v sobi!
več >
 
 

Tudi na obnovitveni rehabilitaciji čas hitro mine

27.06.2016 | Danica Gašper
Drugi termin obnovitvene rehabilitacije je bil končan preden smo se zavedli. Vreme je bilo ravno pravo. Kar pomeni, da nam ni bilo prevroče, pa tudi zeblo nas ni. Večeri so bili hladnejši, vendar nas to ni motilo, da se ne bi družili in izpeljali večernih aktivnosti, ki so pomembne za socialno vključevanje in povezanost  udeležencev. Predvsem, pa smo se lahko čez noč naspali ter nabrali moči.
več >
 
 

Razpis za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2016

04.04.2016 | Zdenka Ketiš
Zveza Sonček bo tudi v letu 2016 organizirala obnovitveno rehabilitacijo za odrasle osebe s cerebralno paralizo v Centru Sonček Elerji nad Ankaranom ter v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, počitnice za otroke z ali brez posebnih potreb v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, Centru Sonček Elerji nad Ankaranom, Zavodu Marianum Veržej in CŠOD Burja (Portorož), počitnice za odrasle osebe z invalidnostjo v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti, Centru Sonček Elerji nad Ankaranom in v Zavodu Marianum Veržej.
več >

Novice

 
 
 

Prispevek o počitnicah v Centru Sonček Vrtiče

RTV SLO 1 | Poročila ob petih, 11.08.2016
" ... 15 km od Maribora v Zgornji Kungoti, sredi travnikov in gozdov stoji terapevtska kmetija Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije - SONČEK. Tam vsako leto za otroke in mladostnike in odrasle ljudi s cerebralno paralizo, pripravljajo aktivne počitnice. Tudi letos imajo za svoje uporabnike pester program. Kmetijo je obiskala Saška Jazbec ..."
več >
 
 

Investicije v Sončku na Pobrežju

Tele M, 09.08.2016 | avtor: Saška Jazbec, snemalec: Bruno Polič (arhiv tvs), montaža: Sonja Kukovec
V varstveno delovnem centru Sonček na Pobrežju ne mirujejo. Potem, ko so na dotrajani stavbi zamenjali streho in okna, na fasado žal še čakajo, so zdaj uredili še terapevtsko sobo, prikupno trgovino z rabljenimi predmeti in timski prostor. Obnova je stala okoli 10 tisoč evrov, denar pa so v Sončku zbrali s prodajo rabljenega pohištva in drugih manjših predmetov. Za ureditev terapevtske sobe pa so pridobili donacijo.
več >
 
 

V Brežicah želijo invalidom omogočiti vodne športe

RTV SLO 1 | Prispevki in izjave - TV poročila, 09.08.2016
" ... Evropski projekt Občuti svobodo vode se pri nas izvaja v Občini Brežice. S projektom želijo invalide in osebe s posebnimi potrebami vključiti v športne dejavnosti na vodi ali ob njej. Invalidi so nad projektom navdušeni in te dni je ob Krki in na jezeru v Borštu še posebej živahno ..."
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke