T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkovi izdelki 2016/17


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Sončkovi izdelki 2016/17


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


 
 
 
 

7. Ligaško prvenstvo posameznikov v dvoranskem balinanju v Kamniku

26.10.2016 | Maja Bobnar
15. oktobra je v CIRIUS Kamnik potekalo tekmovanje posameznikov v prilagojenem dvoranskem balinanju – Bocci. V Kategoriji BC1 je zmagovalec Boris Šmigoc, BC2: 1. mesto: Bojan Poredoš, 2. mesto Fabio Rizzi, 3. mesto: Lojze Bovhan.
več >
 
 

Skupaj oblikujmo podporne storitve prihodnosti!

25.10.2016 | Helena Kos
Ob svoji dvajseti obletnici delovanja, med 19. in 21. oktobrom 2016 je organizacija EASPD (krovno evropsko združenje ponudnikov storitev za invalide) pod pokroviteljstvom Evropskega parlamenta v Bruslju organizirala vrsto dogodkov. Naneslo je, da je istočasno Mariborsko društvo Sonček za svoje člane  organiziralo obisk v Evropskega parlamenta, zato smo se  nekaterih dogodkov lahko udeležili tudi predstavniki Zveze Sonček.
več >
 
 

Vabilo na dobrodelni halloween event

22.10.2016 | vir: Bistro FTP
Vljudno vabljeni na magični in misteriozni halloween event, kjer se bomo v prečudovitem ambientu ter ob vrhunskih house glasbenih ritmih skupaj podružili in zaplesali. Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj bomo zbirali prostovoljne prispevke za društvo Zveza Sonček, ter s tem pomagali ljudem s posebnimi potrebami! Vstop prost!
več >
 
 

Na Svetovni dan cerebralne paralize z dnevom odprtih vrat o pomenu inkluzije – »Ene šole za vse!«

06.10.2016 | Tomislav Špilak
Na svetu je 17 milijonov ljudi s cerebralno paralizo. Šestdeset odstotkov je hodečih, trideset odstotkov jih uporablja invalidski voziček, deset odstotkov pa se jih giblje s pomočjo različnih pripomočkov. Pri cerebralni paralizi gre za motnjo gibanja in drže, ki je posledica nenapredujoče poškodbe možganov v zgodnjem obdobju življenja. Je najpogostejša razvojna motnja v otroštvu.
več >
 
 

Sončkovi izdelki 2016/17

04.10.2016 | Tomislav Špilak
Prelistajte naš prodajni katalog in si izberite izdelke po vaši meri. Verjamemo, da boste z njimi zadovoljni vi, spoštovani kupci, kot tudi tisti, katerim jih boste namenili. Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.
več >

Novice

 
 
 

FLUID: Nataša Ornik, zaposlena v Varstveno-delovnem centru Sonček v Mariboru

Večer, 01.10.2016 | avtor: Bojan Tomažič
Draga Nataša, ​ob dnevu mobilnosti sem te opazoval, kako si se po Štukljevem trgu v Mariboru peljala z električno rolko. "Le kako bo zavrla?" sem se spraševal v skrbi zate in druge, mimo katerih si vozila, a ti je dobro šlo. Si dokazala, da si spretna tudi pri tem, čeprav nisem dvomil. Med sončki v Sončku moraš na različnih lokacijah, kjer delaš, biti okretna, kajne?
več >
 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

21.10.2016 | Tomislav Špilak
  • 21.10. – 23.10. Mednarodna konferenca »Novi izzivi v edukaciji«, Zavod za socialno pedagogiko, Terme Čatež
  • 22.10. – 23.10. Mednarodna konferenca »Novi izzivi v edukaciji«, Zavod za socialno pedagogiko pri Pef UP, Čateške toplice
  • 22.10. Izredni občni zbor Sončka – Notranjskega društva za cerebralno paralizo, Razdrto

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke