T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkovi izdelki 2017/18


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Sončkovi izdelki 2017/18


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


 
 
 
 

Seznam prijavljenih DP BOCCIA 2017

13.11.2017 | Maja Bobnar
Končano je zbiranje prijav za DP BOCCIA (dvoransko balinanje), ki bo potekalo v soboto, 18. novembra v Kamniku. Začetek tekmovanja bo ob 9. uri. Žreb za tekmovanje bo opravljen predhodno s tričlansko komisijo Zvezo Sonček bodo zastopali: Boris Šmigoc, kategorija BC1, Boris Sever, kategorija BC1, Andrej Hat, kategorija BC2, Denis Čatak, kategorija BC5, Sanel Rebronja, kategorija BC5.
več >
 
 

Državno prvenstvo v namiznem tenisu

23.10.2017 | Maja Bobnar
V soboto, 21.10. je v Logatcu potekalo Državno prvenstvo v namiznem tenisu. Na njem sta Zvezo Sonček so.p. zastopala: Simona Pivar, ki je v kagoriji NT8 osvojila tretje mesto in Luka Trnik, ki je v kategoriji NT7 in kategoriji OPEN osvojil prvi mesti.
več >
 
 

Sončkovi izdelki 2017/18

28.09.2017 | Tomislav Špilak
Prelistajte naš prodajni katalog in si izberite izdelke po vaši meri. Verjamemo, da boste z njimi zadovoljni vi, spoštovani kupci, kot tudi tisti, katerim jih boste namenili. Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.
več >

Novice

 
 
 

O otrocih s posebnimi potrebami

16.11.2017 | 4d.rtvslo.si
Vabljeni k ogledu na RTV 4D: http://4d.rtvslo.si/arhiv/po-sloveniji/174502928
več >
 
 

Planinstvo za invalide v Tedniku na TV Slovenija

14.11.2017 | Maja Bobnar
Dan, kot na dlani, sonce, prečudoviti razgledi na vrhove in doline, dobra volja, v zraku je bilo čutiti veselje, pohodniki v pričakovanju doživetij, spremljevalci in strokovni delavci navdušeni, da lahko dan preživimo zunaj v naravi, v hribih v dobri družbi. Hoja po šelestečem listju, topli sončni žarki, nasmejani obrazi ... Težko je opisati vse občutke, poglede in lepote narave obarvane v barvito jesen, ki smo jih videli, zaobjeli in doživeli.
več >
 
 

Kjer je svet narobe obrnjen

Večer v Nedeljo, 16.10.2017 | avtor: Iza Verdel, foto: Iza Verdel in Jure Vilčnik
Razstava src je z našimi sončki gostovala v Beogradu in (vnovič) navdušila občinstvo. V današnjem nestrpnem svetu, kjer vlada stremenje k popolnosti, si družine z osebami s posebnimi potrebami zaslužijo posebno pohvalo in občudovanje, saj zahteva njihovo življenje ogromno prilagajanja in žrtvovanja. Minili sta dve leti, odkar sem bila skupaj s sončki (Društvo za cerebralno paralizo Maribor in Zveza Sonček) na nepozabnem štiridnevnem obisku Bosne in Hercegovine, kjer so v Zenici in Kaknju nastopili s svojo nesmrtno gledališko predstavo Razstava src.
več >
 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

17.11.2017 | Tomislav Špilak
  • 18.11. Državno tekmovanje v prilagojenem dvoranskem balinanju za posameznike, ZŠIS-POK, Kamnik
  • 18.11. Srečanje za starše otrok in mladostnikov z epilepsijo, Društvo liga proti epilepsiji Slovenije, Pediatrična klinika Ljubljana
  • 20.11.2017 - projekt Korak k Sončku - Paraolimpijski šolski dan v OŠ Dante Alighieri Izola

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke