T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

SMS Donacija - za Zvezo Sonček


S poslanim SMS sporočilom omogočite skupne počitnice otrok in mladostnikov z in brez invalidnosti.

Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


 
 
 
 

Razpis 5. ligaškega prvenstva v dvoranskem balinanju - Boccia za leto 2014

23.04.2014 | Daša Goričan
Začenja se nova sezona tekmovanj v dvoranskem balinanju-bocci. Prvo tekmovanje je namenjeno posameznikom in se bo odvijalo 17. maja v prostorih CIRIUS-a Kamnik. Vse informacije najdete v razpisu.
več >
 
 

Razpis za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2014

14.04.2014 | Daša Goričan
Objavljamo razpis za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice za odrasle ter otroke z in brez posebnih potreb.
več >
 
 

SMS sporocilo SONCEK na 1919

10.04.2014 | Tomislav Špilak
Od sedaj lahko tudi uporabniki storitev Tušmobila pošljete sporočilo SMS s ključno besedo SONCEK na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za organizacijo počitniškega programa za otroke in mladostnike z in brez invalidnosti.
več >
 
 

Vikend šola za starše

10.04.2014 | Marija Božič
Zveza Sonček je od 4. do 6. aprila organizirala Vikend šolo za starše predšolskih otrok s cerebralno paralizo in drugimi težavami v zgodnjem razvoju v Obalnem rekreacijskem Centru Sonček Elerji. To izobraževanje staršev izvaja v okviru programa Podpora družini, kajti prihod otroka s posebnimi potrebami spremeni družinsko dinamiko.
več >
 
 

30 letnica Sončka Dolenjske in Bele krajine

09.04.2014
Sonček Dolenjske in Bele krajine praznuje 30-letnico svojega delovanja, kar je obeležil s slavnostno prireditvijo. Ob tej priložnosti je Sončkova mariborska gledališka skupina izvedla gledališko predstavo Razstava src. Po predstavi je sledila plesna točka, ki sta jo na invalidskih vozičkih izvedla člana Sončka Dolenjske in Bele krajine Mojca Škrbec in Sašo Luzar.
več >

Novice

 
 
 

Gasilci za otroke: zaradi njih bodo šli lahko na morje

Kranj, 15.04.2014, 20:36 | Preverjeno!
Kranjski gasilci so že večkrat stopili skupaj za dober cilj. Dvakrat so se slikali za koledarje, zdaj pa so posneli poseben videospot. Tako zbirajo denar, da bi čim več otrok s posebnimi potrebami lahko šlo na počitnice. Vse avtorske pravice pripadajo POP TV in oddaji Preverjeno!
več >
 
 

Poročilo začasne strokovne skupine o prehodu z institucionalne oskrbe na oskrbo v skupnosti

11.04.2014 | vir: Evropska komisija
Veliko ljudi po vsej Evropski uniji dolga leta preživi v institucionalni oskrbi. Nekateri so telesno ali umsko prizadeti, drugi trpijo zaradi težav v duševnem zdravju, tretji pa so ostareli in šibkega zdravja. V ustanovah je tudi veliko prizadetih in drugih otrok. Več desetletij se je obstoj take institucionalne oskrbe obravnaval kot dokaz, da družbi ni vseeno, da ranljivim ne odreka pomoči ter pomoči potrebnim zagotavlja hrano, streho nad glavo, obleko in zdravljenje.
več >
 
 

Praznujemo trideset let delovanja

02.04.2014 | Sonček - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine
Obletnico bomo obeležili v torek, 8. aprila 2014, ob 18.00, v veliki dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu. Ob tej priložnosti vas vabimo na ogled predstave Razstava src, ki jo bo izvedla Sončkova mariborska gledališka skupina. Po predstavi sledi plesna točka Mojce Škrbec in Saša Luzarja. Za zaključek bodo nastopili sončki in Ženski pevski zbor Jasmin s pesmijo Pustite nam ta svet.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke