T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

SMS sporočilo SONCEK na 1919


S poslanim SMS sporočilom omogočite skupne počitnice otrok in mladostnikov z in brez invalidnosti

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


 
 
 
 

Otvoritev prenovljene dezinfekcijske tehnike bazena Centra Sonček Vrtiče

Ljubljana, 24.07.2015
Otroci počitniškega programa Zveze Sonček so včeraj s kratkim kulturnim programom v Vrtičah pri Kungoti, v Centru Sonček Vrtiče, skupaj s predstavniki donatorjev svečano otvorili prenovljeno filtrirno dezinfekcijsko tehniko plavalnega bazena. 10.000 Eur donatorskih sredstev  za investicijo, ki je znašala 12.669,70 Eur, so prispevale Pošta Slovenije d.o.o., Adriatic Slovenica d.d., Generali d.d., Vzajemna d.v.z. in Zavarovalnica ARAG SE.
več >
 
 

Z otroci in našimi Sončki smo obiskali živalski vrt

22.07.2015 | Maja Bobnar
V četrtek, 16.7.2015 smo v okviru počitniškega varstva in projekta aktivno preživljanje prostega časa obiskali živalski vrt. Z otroci in našimi Sončki smo preživeli nekaj nepozabnih uric, za kar se zahvaljujemo tudi vsem prostovoljcem, ki so bili z nami in nam omogočili še prijetnejše druženje.
več >
 
 

Zveza Sonček zaključila obnovo filtrirno dezinfekcijske tehnike bazena v Centru Sonček Vrtiče

17.07.2015 | Tomislav Špilak
Zveza Sonček vsako leto organizira aktivne spomladanske, poletne, jesenske in zimske inkluzivne počitnice, namenjene vsem otrokom in mladostnikom (z invalidnostmi in brez njih) ter odraslim z različnimi invalidnostmi. S programom udeležencem ponuja možnost aktivnega preživljanja prostega časa, druženje s sovrstniki in pridobivanje novih izkušenj v različnih okoljih. Enotedensko počitnikovanje otrok s posebnimi potrebami pa omogoča tudi razbremenitev družin oziroma njihovih staršev.
več >
 
 

Si prostovoljec ali to želiš postati?

16.07.2015 | Mojca Vaupotič
Želiš prispevati k izboljšanju kakovosti življenja otrok in jim popestriti počitniške dni? V Centru Sonček Šiška v Ljubljani v okviru Družinskega centra Sonček organiziramo poletno varstvo za otroke, ki je brezplačno, saj želimo s tem pomagati staršem, ki si drugačne oblike varstva ne morejo privoščiti, otrokom pa popestriti poletne počitniške dni.
več >
 
 

Prosta mesta v poletnih programih

15.07.2015 | Daša Goričan
Obveščamo vas, da imamo še nekaj prostih mest na naših poletnih programih ter vas lepo vabimo, da preživite pester teden v naši družbi. Prosta mesta so še na naslednjih terminih: OBNOVITVENA REHABILITACIJA (9. termin: 5.-12.9., 10. termin: 30.8.-6.9.), POČITNICE ZA ODRASLE (3. termin: 6.-12.9.),  POČITNICE ZA OTROKE
3. termin: 2.-8.8..
več >

Novice

 
 
 

Adaptacija Centra Sonček Maribor

4d.rtvslo, Poročila ob petih, 6.7.2015
Center Sonček Maribor je v preteklem letu dobil novo streho. Sedaj pa na zamenjavo in obnovo čakajo še okna in fasada objekta. Več o tem v spodnjem prispevku od 7.40 minute dalje.
več >
 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

24.07.2015 | Tomislav Špilak
  • 25.07. – 01.08. peti termin obnovitvene rehabilitacije, Zveza Sonček, Center Sonček Elerji
  • 01.08. – 08.08. šesti termin obnovitvene rehabilitacije, Zveza Sonček, Center Sonček Elerji
  • 02.08. – 08.08. Sončkove poletne počitnice za otroke in mladostnike, Center Sonček Vrtiče

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke