T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Čez poletje iščemo sodelavce


Sodelujte z nami kot prostovoljec, spremljevalec, športni inštruktor, sodelavec za izvajanje umetniških, kreativnih delavnic, delovni terapevt ...

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Čez poletje iščemo sodelavce


Sodelujte z nami kot prostovoljec, spremljevalec, športni inštruktor, sodelavec za izvajanje umetniških, kreativnih delavnic, delovni terapevt ...

 
 
 
 

Tudi na obnovitveni rehabilitaciji čas hitro mine

27.06.2016 | Danica Gašper
Drugi termin obnovitvene rehabilitacije je bil končan preden smo se zavedli. Vreme je bilo ravno pravo. Kar pomeni, da nam ni bilo prevroče, pa tudi zeblo nas ni. Večeri so bili hladnejši, vendar nas to ni motilo, da se ne bi družili in izpeljali večernih aktivnosti, ki so pomembne za socialno vključevanje in povezanost  udeležencev. Predvsem, pa smo se lahko čez noč naspali ter nabrali moči.
več >
 
 

Letopis 2015

14.06.2016 | Tomislav Špilak
Vabimo vas, da si v letopisu Sončka - Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije so.p. preberete poročilo o dogodkih, programih in delovanju organizacije v letu 2015.
več >
 
 

Otvoritev novih prostorov v Centru Sonček Maribor

10.06.2016 | Tomislav Špilak
Prvi center Sonček je Zveza Sonček leta 1990 odprla v Ljubljani.  Leta 1998 je s strani MDDSZ prejela koncesijo za izvajanje dejavnosti Varstveno delovnega centra (VDC) Sonček. Danes je VDC Sonček organiziran v desetih enotah, ki so sestavni del enajstih centrov Sonček. Eden izmed teh centrov je tudi center Sonček Maribor. Na Trubarjevi cesti smo ga odprli v letu 1994. Ker so zaradi sprejema novih uporabnikov tamkajšnji prostori postali premajhni, smo ga leta 1998 preselili v večje prostore na mariborsko Pobrežje.
več >
 
 

Spust po Ljubljanici tudi za drugačne

09.06.2016 | mag. Mojca Vaupotič
Zveza Sonček je 7. junija 2016 ob 11.00 uri skupaj z Zvezo za šport invalidov Slovenije, Kajakaško zvezo Slovenije in Kajak kanu klubom Ljubljana v okviru projekta Aktivni, zdravi in zadovoljni pripravili spust po Ljubljanici oseb s posebnimi potrebami z kajaki in kanuji. Udeleženci spusta so bili uporabniki naših varstveno delovnih storitev in stanovanjskih skupin ter člani Društva za cerebralno paralizo Ljubljana. Spust je potekal od Livade do Tromostovja.
več >
 
 

Z ogledom oglasov nam pomagajte pri pleskanju Centrov Sonček

01.06.2016 | Tomislav Špilak
Zveza Sonček problem socialne izključenosti rešuje tudi z izvajanjem dejavnosti Varstveno delovnega centra Sonček. Ta je namenjena odraslim, ki se zaradi svoje invalidnosti ne morejo zaposliti niti na odprtem trgu delovne sile niti v podjetjih za zaposlovanje invalidov in so upravičeni do vključitve v program. VDC Sonček je organiziran v desetih enotah, ki so sestavni deli enajstih centrov Sonček.
več >

Novice

 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

24.06.2016 | Tomislav Špilak
  • 25.06. Državno prvenstvo v ribolovu s plovcem za invalide, ZŠIS-POK, Radeče
  • 26.06. - 02.07. Počitnice otroci 1. termin, Zveza Sonček, Center Sonček Vrtiče
  • 29.06. Delavnica za nove sodelavce Zveze Sonček, Center Sonček Šiška

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke