T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

 
 
 
 

Državno prvenstvo v bocci - kako smo se odrezali?

26.11.2014 | Daša Goričan
V soboto smo uspešno zaključili peto sezono boccie-balinanja za osebe z invalidnostjo. V Kamniku (telovadnica CIRIUS Kamnik) je potekalo državno tekmovanje, na katerem se je med seboj pomerilo osem klasificiranih, štirje neklasificirani tekmovalci ter štiri ekipe, ki so dosegli najvišje število točk na dveh ligaških tekmovanjih za posameznike in enem za ekipe.
več >
 
 

Miklavžev bazar izdelkov Varstveno delovnih centrov

25.11.2014 | Helena Kos
4.12.2014 od 11:00 do 17:00 ure v Centru Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5 v Ljubljani. Na bazarju boste lahko kupili izdelke darilnega programa, ki so jih izdelale osebe z invalidnostjo, katerim je izkupiček bazarja tudi namenjen. Vljudno vabljeni!
več >
 
 

Sončnik št. 2014/4 november

25.11.2014 | Tomislav Špilak
Izšla je novembrska izdaja Sončnika v katerem si med drugim lahko preberete:
  • Dober rezultat je občutek zadovoljstva, zaključen krog…
  • Zaživimo skupaj
  • Iz prve roke
  • Dom za vse

več >
 
 

Samo skupaj bomo zmogli!

24.11.2014 | Jelka Bratec
Predstavniki regijskih društev za cerebralno paralizo in zaposlenih v Zvezi Sonček smo na posvetu 21. in 22. novembra v Centru Sonček v Elerjih, ocenili, da bomo »Samo skupaj zmogli!« odgovarjati na trenutne in prihodnje izzive – tako znotraj organizacije kot širše v družbi. Poleg team buildinga ali po domače boljšega medsebojnega spoznavanja ter utrjevanja medsebojnih vezi, smo se vsebinsko posvetili dvema osnovnima temama.
več >
 
 

Salsa v Sončku Kranj

24.11.2014 | Jana Pintar
Ob sredah, od 18 do 19 ure, v Centru Sonček Kranj plešemo Salso. Vodi nas Panchito - Francisco Soto Bravo, ki ga poznamo kot plesalca, etno glasbenika in popotnika. Panchito ima naraven talent za ples, ki ga poučuje na enostaven in zabaven način. Salsa je ples s stilom in eleganco, obenem pa je poln divje in neobrzdane energije, ki jo imamo vsi v sebi, vendar jo včasih potisnemo!
več >

Novice

 
 
 

Podarimo stojko

11.11.2014
Podarimo stojko GAZELA; za otroke višine od 80 do 130 cm. Kontakt na elektronsko pošto roman.stanonik@telemach.net ali na tel.: 041 312 072 (Mojca).
več >
 
 

Večerova donacija za Sončkovo streho

Večer, 07.11.2014
Medijska hiša Večer je v okviru svoje akcije Stopimo skupaj! s pomočjo Večerovih bralcev v dobrem mesecu zbrala 705 evrov za novo streho Varstveno-delovnega centra (VDC) Sonček Maribor. Donacijo je v teh dneh, ko se začenja menjava dotrajane strehe, nakazala Zvezi Sonček.
več >
 
 

Antonova leta pri Sončku

Večer, 07.11.2014
"Po Ptuju se najraje odpravim peš ali s kolesom, sicer pa sem življenje, lahko bi rekel, lepo prevozil. Z avtomobili. Najprej tovornimi, saj sem se iz avtomehanika prekvalificiral v poklicnega šoferja, vozil in inštruiral pa že v vojski," se spominja Anton Mahorič, možakar pri sedeminsedemdesetih, ki ima za sabo pestro življenjsko zgodbo, a je najbolj ponosen na čase, ki jih je kot prostovoljec preživel s ptujskim Sončkom.
več >
 
 
 

Potopisno predavanje Gambija

17.11.2014 | Maja Bobnar
Vabimo vas, da se v četrtek, 27. novembra 2014 ob 19.00 v Centru Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5, udeležite potopisnega predavanja po Gambiji. Vstop je prost!
več >
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

21.11.2014 | Tomislav Špilak
22.11.
  • Državno prvenstvo v dvoranskem balinanju, Sonček ŠDCP  v Kamniku
22.11.
  • Državno prvenstvo v pikadu ZŠIS-POK
22.11.
  • ob 15 uri., 36 Annual General Meeting of the ICPS, Paris (France)

več >
 
 

Vabilo na dobrodelno razstavo

26.11.2014 | Sonček, Gorenjsko društvo za cerebralno paralizo Kranj
Dragi prijatelji, bliža se smučarska sezona, ki jo bomo letos napovedali še pred prvim snegom. Vabim vas / te na druženje z znanimi slovenskimi deskarji, ki bo v soboto 29.11.2014 v Ljubljani. V galeriji KULT 3000 se bomo z deskarji družili in jih hkrati občudovali na fotografijah - kot so jih, vsak iz svoje perspektive, 'videli' imenitni slovenski fotografi. Prav ti so bili pobudniki razstave, ki se bo zaključila z dobrodelno dražbo, za katero so tudi podarili svoje umetnine.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke