T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


E-trgovina


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov VDC Sonček ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

 
 
 
 

Vabilo

27.11.2015 | mag. Mojca Vaupotič
V okviru Družinskega centra Sonček vas vabimo na vzgojno soboto z g. MARKOM JUHANTOM kjer boste spoznali, da je vzgoja lahko naporna in dolgotrajna, a enostavna! Govorili bomo o stvareh, ki še niso bile slišane in o katerih v njegovih knjigah še niste brali. Tokratna tema se bo dotaknila  VZGOJE OTROK OB VSAKODNEVNIH OBVEZNOSTIH Predavanje bo 5.12.2015 med 10.00 in 12.00 uro v prostorih Centra Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana.
več >
 
 

Miklavžev bazar izdelkov Varstveno delovnih centrov

24.11.2015 | Helena Kos
3. 12. 2015 od 11:00 do 17:00 ure v Centru Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5 v Ljubljani. Na bazarju bomo obujali tradicijo pisanja novoletnih voščilnic. Ročno izdelane voščilnice in druge izdelke darilnega programa VDC-jev boste lahko kupili. Izkupiček od prodaje izdelkov je namenjen osebam z invalidnostjo, ki so jih izdelale.
več >
 
 

Jesenske počitnice za odrasle 2015

18.11.2015 | Nina Tenko
V Elerjih nad Ankaranom so bile od 2.11. do 7.11.2015 jesenske počitnice za odrasle. Vreme je bilo nenavadno za november - bilo je zelo toplo in to smo izkoristili za aktivnosti in delavnice na prostem. Na počitnicah smo imeli športno - družabne igre, lokostrelstvo, jahanje, kopanje v Adriji, pripravljanje in kuhanje čili omake, ter vrtnarjenje.
več >
 
 

Državno prvenstvo v bocci 2015

18.11.2015 | Maja Bobnar, vodja tekmovanja
V soboto 14.11.2015 smo uspešno zaključili šesto sezono boccie-balinanja za osebe z invalidnostjo. V Kamniku (telovadnica CIRIUS Kamnik) je potekalo državno tekmovanje, na katerem se je med seboj po kategorijah pomerilo enajst klasificiranih, štirje neklasificirani tekmovalci ter štiri ekipe, ki so dosegli najvišje število točk na dveh ligaških tekmovanjih za posameznike in enem za ekipe.
več >
 
 

Koncert Sončkovega pevskega zbora

13.11.2015 | Petra Kušar Stojakovič
V ponedeljek, 09. novembra nas je v dvorani Centra Sonček Šiška v pevsko instrumentalno popoldne popeljal Sončkov pevski zbor Men se poje. Sončkova glasbeno pevska skupina je skupina ustvarjalcev, ki se radi družijo v ritmu in glasbi. Skozi različne inštrumente, ki jih raziskujejo na rednih vajah, spoznavajo različne ritme in zvoke.
več >

Novice

 
 
 

Karta dostopnosti lokacij za gibalno ovirane osebe

13.11.2015 | Tomislav Špilak
Mestna občina Ljubljana je v sodelovanju z Geodetskim inštitutom Slovenije izdala Karto dostopnosti ožjega mestnega jedra Ljubljane za gibalno ovirane osebe - v papirni obliki. Karta predstavlja pregled prehodnih poti za invalide na invalidskem vozičku na območju ožjega centra mesta Ljubljane. Na karti so označene poti brez večjih arhitektonskih ovir, peš prehodi z urejenimi klančinami in zadostno znižanimi robniki.
več >
 
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

27.11.2015 | Tomislav Špilak
  • 28. – 29.11.  DP slepih in slabovidnih v pospešenem šahu, ZŠIS-POK, lokacija bo znana naknadno
  • 30.11. Zaključna konferenca projekta »Spodbujanje enakosti in preprečevanje diskriminacije invalidov - ZMOREMO«, MDDSZ, Brdo pri Kranju
  • 01.12. Delavnica z naslovom »Reševanje konfliktnih situacij v prostovoljstvu«, Slovenska filantropija, Ljubljana

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke