T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkovi izdelki 2016/17


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Sončkovi izdelki 2016/17


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


 
 
 
 

Zaključili smo z zbiranjem prijav za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2017

17.08.2017 | Zdenka Ketiš
Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem zaključili z zbiranjem prijav za obnovitveno rehabilitacijo in poletne počitnice 2017. Vsa prosta mesta za udeležence in spremljevalce/športne inštruktorje so polno zasedena.
več >
 
 

Čevljarstvo Valek v Ljubljani

07.08.2017 | mag. Mojca Vaupotič
Zveza Sonček se je skupaj z ortopedskim čevljastvom Valek iz Zagreba, ki ga obiskuje tudi veliko slovenskih otrok s cerebralno paralizo, dogovorila, da bodo svoje usluge ponudili vsem zainteresiranim tudi v Ljubljani, s čimer želimo družinam prihraniti stroške in čas. Vabimo vas, da se oglasite dne 14.9.2017 med 13.00 in 18.00 uro v Centru Sonček v Ljubljani Šiška, Trg komandanta Staneta 5.
več >
 
 

Čez poletje iščemo sodelavce

31.05.2017 | Zdenka Ketiš
Iščete delo ter nove izkušnje? Sodelujte z nami kot prostovoljec, spremljevalec, športni inštruktor, sodelavec za izvajanje umetniških, kreativnih delavnic, delovni terapevt, specialni pedagog, logoped, ali fizioterapevt na naših poletnih programih!
več >

Novice

 
 
 

Evropska kartica ugodnosti za invalide

03.08.2017 | Iztok Suhadolnik
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v okviru evropskega projekta v katerem sodelujejo še Ciper, Finska, Belgija, Italija, Romunija, Estonija in Malta, pričelo izdajati Evropsko kartico ugodnosti za invalide. Osebe z invalidnostjo, ki so upravičenci pa Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov, lahko vlogo za kartico vložijo na kateri koli Upravni enoti v Republiki Sloveniji.
več >
 
 

Osebno z Lojzetom Tomaževičem: Predsednik zavoljo sina

Delo, 24.7.2017 | avtor: Brigite Ferlič Žgajnar, foto: Leon Vidic
Pripomogel je k sprejetju zakona, ki bo družinam otrok s posebnimi potrebami olajšal marsikatero stisko. Neprofesionalni predsednik Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije Sonček, ki je pomagal, da je po devetnajstih letih uspelo do sprejema pripeljati zakon, ki bo družinam otrok s posebnimi potrebami olajšal marsikatero stisko. Tudi njemu bi jo, ko se je njihova družina pred 27 leti povečala - rodil se je Jan, ki ima cerebralno paralizo.
več >
 
 
 

Vabilo

16.08.2017 | delovna skupina »Planinstvo za invalide/OPP«
Planinstvo za invalide/OPP – pilotno usposabljanje za inštruktorje planinske vzgoje, vodnike PZS, mentorje planinskih skupin in strokovno javnost. Vabimo vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje in izkušnje. Pilotno izobraževanje bo potekalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2017 v Planinskem domu na Uštah (PD Moravče). Vse dodatne informacije dobite na elektronskem naslovu ds-drugacni@pzs.si.
več >
 
 

Kdaj, kaj, kje, kdo

18.08.2017 | Tomislav Špilak
  • 13.08. - 27.08. Obnovitvena rehabilitacija, Zveza Sonček, Zdravilišče Laško
  • 13.08. - 19.08. Počitnice za otroke in mladostnike, Zveza Sonček, Center Sonček Vrtiče
  • 16.08. - 26.08. Terapevtska kolonija, Koroško društvo za cerebralno paralizo, Zdravilišče Radenci

več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke