T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Dogajanje v društvih Sonček

 
 

Društvo Sonček Posavje prejelo potapljaško opremo

20.12.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Že res, da je moto ali poslanstvo gasilcev pomagati ljudem v stiski, so se tokrat odločili, da na pomoč ne priskočijo le takrat ko zagori ali ko se zgodi nesreča, temveč, da bodo pomagali Društvu Sonček Posavje, oz. otrokom s cerebralno paralizo in drugimi motnjami v razvoju. Po izjavi vodje gasilske operative v Poklicni gasilski enoti (PGE) Krško Aleša Stoparja, so na PGE Krško že dalj časa razmišljali, da bi letos naredili nekaj humanitarnega in tako je padla zamisel, da bi s prodajo koledarjev kupili invalidski voziček.
več >
 

Sončki nastopili na dobrodelnem koncertu

18.12.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V soboto, 2. decembra, je Rotary klub Čatež v brežiškem gradu z dobrodelnim koncertom obeležil 20. obletnico delovanja na območju Posavja, Kozjanskega in Obsotelja. Tako kot do sedaj so tudi ob svoji obletnici sledili svojemu humanitarnemu poslanstvu in izvedli dobrodelni koncert, kot je dejal aktualni predsednik kluba Aleksander Zupančič, za pomoč otrokom s posebnimi potrebami in za socialno ogrožene otroke - za njihove programe in šolske dejavnosti.
več >
 

Rok in Drago z gosti

21.11.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V petek, 27. oktobra, je Rok Slapšak pod mentorstvom Draga Gradiška v dvorani Glasbene šole Krško izvedel glasbeni nastop skupaj z gosti mentorice Branke Žičkar. Vsi nastopajoči so učenci prilagojenega programa Glasbene šole Krško in tudi člani Društva Sonček Posavje. Po uvodnem govoru mentorja Gradiška, ki je predstavil potek učenja in igranja z Rokom, so nastopili še gosti: Maša Dornik, Damijana Levičar in Tilen Bračun, Matjaž Černelič in Ajda Brili.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke