T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Dogajanje v društvih Sonček

 
 

Sončki ponovno športno aktivni

24.04.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Ker se je v preteklem letu 2016 pokazalo, da je bilo veliko interesa za bovling, se je Društvo Sonček Posavje odločilo, da tudi letos nadaljuje s to športno aktivnostjo in preživljanja prostega časa. V petek, 7. aprila, so se člani društva ponovno srečali na Senovem v Kegelban clubu Senica ter se pomerili v metanju in spuščanja krogel po prilagojeni spustni stezi za otroke s posebnimi potreba
več >
 

Enodnevna ekskurzija v Prekmurje z velikonočnim zajtrkom

06.04.2017 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V soboto 1. aprila 2017 smo se člani društva SONČEK Zgornje Gorenjske v zgodnjih jutranjih urah odpravili na enodnevno ekskurzijo v Prekmurje. Naš današnji cilj je bil Goričko, razgibani severni del Prekmurja. Naš prvi postanek smo naredili na prijetni turistični kmetiji Ferencovi ob umetnem Ledavskem jezeru, ki leži blizu avstrijsko - madžarsko - slovenske tromeje in je razdelilo vas Krašči na dva dela.
več >
 

Občni zbor Društva Sonček Posavje

05.04.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V soboto, 1. aprila, je tudi Društvo Sonček Posavje izvedlo občni zbor, kjer so bila prisotnim podana poročila o delu društva v letu 2016, poročilo finančnega poslovanja, poročilo nadzornega odbora, ter programske usmeritve in letni program za leto 2017. Po poročilu predsednice Nataše Solomun je razvidno, da je društvo skozi preteklo leto delovalo zelo aktivno.
več >
 

Maškare na Društvu Sonček Posavje

30.03.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V februarju je tudi Društvo Sonček Posavje na Centru Sonček Krško izvedlo pustno rajanje in tako zopet razveselilo tako mlajše kot starejše člane društva. Pretekli mesec so sončki ponovno združili moči in tako v lepem sobotnem sončnem dopoldnevu ponovno izvedli slikovito sončkovo Pustno rajanje, hkrati pa so lahko ob veseli glasbi zaplesali na koncu pa se še poslatkali s slastnimi pustnimi krofi.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke