T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Dogajanje v društvih Sonček

 
 

Sončkov dan odprtih vrat

09.10.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Ob svetovnem dnevu cerebralne paralize smo v centru Sonček Krško v petek, 6.10.2017, pripravili dan odprtih vrat za obiskovalce in za vse, s katerimi sodelujemo. Predstavili smo se z našim delom in obiskovalce povabili, da se tudi sami preizkusijo v izdelavi voščilnic. Pripravili smo razstavni prostor naših izdelkov, kjer so si lahko ogledali in kupili naše izdelke. V kratkem programu so uporabniki sami predstavili aktivnosti, ki so potekale celo leto.
več >
 

Obnovitvena kolonija za odrasle

19.09.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Letošnjo obnovitveno kolonijo je Društvo Sonček Posavje organiziralo v septembru na otoku Pašmanu. V času kolonije so vsakodnevno skrbeli sami zase, pripravljali obroke, pospravljali, se družili in veliko časa preživeli na in v vodi. Izvajali so vožnje z barko, vožnje s tubo in banano ter z vodnim skuterjem, letos so prvič pod vodstvom asistentov potapljaškega kluba IAHD Adriatic Alenke Fidler in Branka Ravnaka izvedli tudi potapljanje v morju z vso potrebno prilagojeno opremo.
več >
 

Samostojna ZTK Društva Sonček Posavje

29.08.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je pred kratkim od 16. do 20. avgusta na kmetiji Zevnik na Čatežu, prvič izvedlo samostojno zdravstveno terapevtsko kolonijo. Kolonijo za šoloobvezne otroke, katero je vodila predsednica društva Nataša Solomun, se je udeležilo deset otrok z posebnimi potrebami in ostalimi motnjami v razvoju, deset spremljevalcev, med njimi pa tudi dva z motnjami v razvoju. 
več >
 

Počitniško varstvo

28.08.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V juliju in avgustu, je Društvo Sonček Posavje, v sklopu svojih aktivnih dejavnosti, izvedlo počitniško varstvo na bazenu v Brestanici. Varstva ali sprostitve v vodi se je skoraj vsaki dan udeležilo preko trideset članov društva in tako v vsakodnevnem sončnem dnevu uživali v prijetnem druženju.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke