T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Ena šola za vse


Projekt spoznavanja in sprejemanja drugačnosti ter zavzemanja za enake možnosti.


Za vse, ki kakorkoli s svojim delom in bivanjem posegamo na področje vključevanja otrok s posebnimi potrebami ter se sprašujemo, kdo vse je odgovoren za reševanje problemov, kdo mora kaj narediti, naj velja: ČE MI NE BOMO – KDO ŠE OSTANE?

Zato nadaljujemo s seminarji in delavnicami za spremljevalce ter pedagoške in svetovalne delavce v vrtcih in šolah po dogovoru s predstavniki posameznih vrtcev ali šol na osnovi njihovega sodelovanja v našem projektu KORAK K SONČKU.

Prav tako nadaljujemo s supervizijo za učitelje in svetovalne delavce v OŠ Šmartno pri Litiji, v OŠ Toneta Čufarja Jesenice in za strokovne delavke ljubljanskih vrtcev. Na novo pa smo začeli tudi z enoletnim programom supervizije za učitelje in svetovalne delavce v OŠ Cvetko Golar Škofja Loka.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke