T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Obnovitvena rehabilitacija


Zveza Sonček in regijska društva za cerebralno paralizo izvajajo program skupinske obnovitvene rehabilitacije na osnovi Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju ter Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije sofinancira obnovitveno rehabilitacijo za 145 odraslih oseb s cerebralno paralizo. Program obnovitvene rehabilitacije za odrasle osebe s cerebralno paralizo Zveza Sonček izvaja v Centru Sonček Elerji, Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti in v Zdravilišču Laško.

Cilj tega programa je ohranjanje ali izboljšanje oziroma vzdrževanje telesnih sposobnosti, potrebnih za opravljanje življenjskih aktivnosti, pridobivanje socialnih in življenjskih veščin, utrjevanje zavesti o pomembnosti neodvisnega in samostojnega življenja ter vključevanje v socialno okolje.

Vodja programa:
Zdenka Ketiš
m 031 623 025
e obnovitvena@soncek.org
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke