T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Šport in rekreacija


Rekreacijske programe za otroke in mladostnike z invalidnostmi izvajajo predvsem regijska društva za cerebralno paralizo. V spomladanskem in poletnem času organizirajo jahanje in plavanje, pozimi pa smučanje. Športne aktivnosti so tudi sestavni del terapevtskih kolonij, ki jih za otroke in družine organizirajo društva.

Za odrasle osebe z invalidnostmi Zveza Sonček vsako leto organizira športne aktiv nosti v okviru programov obnovitvene rehabilitacije in počitnic.

Izbirna športna tekmovanja organizira Sonček – športno društvo cerebralne paralize. V letu 2015 je tako organiziralo izbirna tekmovanja v šahu, namiznem tenisu, pikadu in dvoranskem balinanju (boccia). V sodelovanju z Zvezo Sonček je organiziralo tudi državno prvenstvo v bocci za posameznike ter ekipe Zveza Sonček je odgovorna za organizacijo ligaških tekmovanj v dvoranskem balinanju (boccia) za posameznike ter ekipe, pri izvedbi leteh pa ji pomaga Športno društvo.

Financira tudi udeležbo tekmovalcev na državnih tekmovanjih v veleslalomu, pikadu, šahu, namiznem tenisu ter bocci.

Vodja športnih aktivnosti:

Maja Bobnar

m 031 778 137
e centersiska@soncek.org
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke