T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Kdo si je zaslužil vstopnico na državno prvenstvo v bocci


27.10.2014 | Daša Goričan

Jesen je že tradicionalno zapolnjena z boccio. Po septembrskem tekmovanju za ekipe, je v soboto, 18. oktobra, v telovadnici CIRIUS Kamnika potekalo letošnje drugo in obenem zadnje področno tekmovanje  za posameznike. V kategoriji klasificiranih tekmovalcev se je pomerilo 15 športnikov, v kategoriji neklasificiranih pa osem. Med klasificiranimi tekmovalci se je zopet najbolje izkazal Matjaž Bartol iz društva Panta Rei, ki se je v finalu pomeril z Borisom Severjem (Društvo cerebralne paralize Sonček Celje). Na tretjo mesto se je prav tako uvrstila članica Panta Rei Nataša Bartol.

Tudi zmagovalec med klasificiranimi tekmovalci ni bil presenečenje-tako kot na prvem je tudi na drugem področnem tekmovanju bil najboljši Armin Čatić, učenec CIRIUS Kamnik. Drugo mesto je osvojil Sašo Luzar iz Društva za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine, Denis Čatak (VDC Sonček Šiška) pa se je zelo razveselil tretjega mesta.

S tem tekmovanjem se je zaključilo letošnje ligaško prvenstvo v bocci, zato smo dobili skupne zmagovalce ter uvrščene na državno prvenstvo. Med klasificiranimi tekmovalci se je z dvema zmagama na vrh uvrstil Matjaž Bartol, sledi mu sestra Nataša Bartol, tretje največje število točk pa je zbral Boris Sever. Najboljši v skupnem seštevku med neklasificiranimi tekmovalci v letošnjem letu je Armin Čatić, drugi Sašo Luzar, tretja pa Marjela Valenčič (Obalno društvo za cerebralno paralizo).

Na državnem prvenstvu v dvoranskem balinanju za osebe z invalidnostjo, ki bo potekalo 22. novembra v Kamniku, se bo pomerilo osem najboljših v skupnem seštevku točk letošnjega ligaškega prvenstva med klasificiranimi tekmovalci, štirje najboljši med neklasificiranimi tekmovalci ter štiri najboljše ekipe. Razporeditev si lahko ogledate v priponki.

Zelo veseli bomo vašega obiska, spodbude in glasnega navijanja na državnem prvenstvu!
Rezultati 2. turnirja v dvoranskem balinanju - neklasificirani tekmovalci
Rezultati 2. turnirja v dvoranskem balinanju - klasificirani tekmovalci
Skupna razvrstitev v bocci 2014 - neklasificirani tekmovalci
Skupna razvrstitev v bocci 2014 - klasificirani tekmovalci< nazaj
2020 2021 2022
avgust september oktober
p t s č p s n
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
 
E-trgovina
Najbolj brano

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke