T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

S Sončkom nekaj drugače


30.09.2014 | Janko Rešeta

Dajemo najboljše od sebe. Aktivno sodelujemo pri izgradnji in uveljavitvi blagovne znamke SONČEK. Vplivamo na osveščanje širše javnosti o nujnosti in potrebnosti življenja v bogastvu različnosti. Da lahko ljudje s preostalimi zmožnostmi ob podpori živijo dejavno življenje, ki ga zmorejo. Da so del nečesa večjega, ki daje ustvarjalen občutek učenja za življenje ,… Da lahko delajo, če kvalitetno živijo. Da imajo socialen kontakt.
 

In moja vizija?

 
Iz dosedanjih Sončkovih izkušenj, strokovnosti sodelavcev, okolja delovanja, moramo dobiti najboljše. Znanje in izkušnje v organizaciji moramo tržiti. Okolje delovanja ni več omejeno zgolj na ozko regionalno ali nacionalno okolje, ampak je prihodnost razvoja v povezovanju, novih ponudbah. Vendar vsaka ponudba ne ustvarja potrebe. Znanje, izkušnje, sredstva, potrebe, ki so na trgu, moramo znati prepoznati, najti, in uporabiti v domačem okolju.

Biti moramo inovativni. V nekaterih primerih se včasih čutimo izpete, zato je potrebna popestritev z novostmi, nas sodelavcev, in novostmi, ki jih prinašajo novi sodelavci, tako znotraj organizacije, kot izven nje. Početi moramo to, kar drugi počnejo manj uspešno. Ko nam bo delo postalo rutina, začnimo delati nekaj drugega, ali pa stvari, ki jih počnemo, delajmo drugače. V večji meri bomo morali uporabljati materiale, ki so človeku prijazni. Nekateri materiali bodo tudi kot surovina obremenjujoči za okolje, za nas pa uporabni. Raziskati bomo morali potrebe na trgu in temu primerno oblikovati produkte in naše storitve. Naši produkti in storitve bodo morali vzpodbuditi še večjo motivacijo kupcev, da se bodo odločali prav za Sončkove izdelke in storitve. Vendar, najpomembnejša potreba je potreba človeka - našega uporabnika. Zadovoljni in uspešni bomo, če bomo vse to dosegli.


Janko Rešeta gost v oddaji Studio Plus, 23.9.2014
< nazaj
2020 2021 2022
maj junij julij
p t s č p s n
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
 
E-trgovina
Najbolj brano

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke