T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Otvoritev fotografske razstave


07.03.2019 | Klemen Porenta

V Centru Sonček Šiška je bila v četrtek, 7. marca 2019 otvoritev fotografske razstave, ki je nastala v okviru programa obnovitvene rehabilitacije uporabnikov VDC Sonček Kranj. Fotografska delavnica, pod vodstvom fotografa Alena Jerinića, je potekala junija leta 2018 v Centru Sonček Elerji.

Razstava predstavlja izbor nastalih fotografij, ujete trenutke dneva, ki so bili polni veselja, sreče in tudi prijetne utrujenosti.

»Z veseljem sem se odzval vabilu Jane Pintar, vodje enote Varstveno delovnega Centra Sonček Kranj. Bila je res čudovita izkušnja. Uporabniki so se preizkusili tako v fotografiranju s profesionalnim fotoaparatom, kot tudi v poziranju pred njim«, je dejal Alen Jerinić.

Uporabniki VDC Sonček Kranj so v programu predstavili tudi krajši video, s posnetki iz tabora v Elerjih, ki so ga pripravili pod vodstvom Filipa Bračevca. Dogodek se je zaključil z njihovo himno »Beliweisova ulica«.
< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke