T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Predaja donacije za Sončkove jesenske počitnice za otroke!


30.10.2018 | Klemen Porenta

V času med 29. oktobrom in 3. novembrom v organizaciji Zveze Sonček so.p. potekajo jesenske počitnice za otroke v Centru Sonček Elerji. Podjetje Pivovarna Laško Union d.o.o. se je v sodelovanju z Mercatorjem d.d. odločilo za dobrodelno aktivnost in z uspešno izvedeno akcijo zbralo 378 litrov napitkov znamke Sola.

Predaja donacije je potekala danes ob 10. uri v Centru Sonček Elerji, Elerji 29, 6281, Škofije. Dogodek je spremljal tudi krajši zabavno kulturni program.

»Veseli nas, da sta se podjetji odločili za dobrodelno aktivnost in tako polepšali počitnice  udeležencem. Zahvaljujem se tudi vsem, ki ste si danes vzeli čas in za to priložnost obiskali Center Sonček Elerji«, je dejal Iztok Suhadolnik, direktor Zveze Sonček so.p.

Aktivnost je potekala septembra 2018 preko Mercatorjeve spletne trgovine, kjer so vsak peti prodani izdelek znamke Sola namenili za jesenske počitnice, končno število pa pomnožili s tri.


< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke