T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Sončkovi izdelki 2017/18


28.09.2017 | Tomislav Špilak

Voščite in obdarujte s Sončkom


Socialne izključenosti smo se v Zvezi Sonček lotili na različne načine. Kot del rešitve smo v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pričeli izvajati tudi program varstva, vodenja in zaposlovanja pod posebnimi pogoji (VDC Sonček) v katerega trenutno vključujemo 185 oseb, ki zaradi invalidnosti niso zaposljive na prostem trgu dela.


Danes program izvajamo v desetih enotah, ki so sestavni del enajstih Centrov Sonček. Program temelji na načelih normalizacije ter zagotavljanju enakih možnosti in individualnega pristopa k posamezniku, pravice do odraslosti ter mnogokrat tudi razbremenitev družine. Pomeni zagotavljanje možnosti za uresničitev potreb po usposabljanju, zaposlovanju in socialnem vključevanju širšega kroga odraslih oseb z invalidnostjo.

Proizvodni program zajema izdelavo najrazličnejših izdelkov darilnega programa, kot so izdelki iz gline in lesa, volnene lutke in ročno izdelane voščilnice. Pri iskanju zaposlitvenih možnosti za uporabnike se vse bolj usmerjamo v izvajaje storitev ter v integrirane oblike zaposlovanja. Zadnja leta pa vse bolj razvijamo tudi Sončkovo trgovino rabljenih predmetov. Slednjo smo najbolj razvili v Centru Sonček Maribor. V tamkajšnji ponudbi vam je na voljo veliko drobnih artiklov kot tudi ne malo pohištveno pisarniških kosov. Del naše ponudbe si lahko ogledate v naši spletni trgovini rabljenih predmetov. Preostalo ponudbo pa v naših mariborskih prostorih.


Prelistajte naš prodajni katalog in si izberite izdelke po vaši meri. Verjamemo, da boste z njimi zadovoljni vi, spoštovani kupci, kot tudi tisti, katerim jih boste namenili.


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, tem več boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


NAROČILA:






Prenesi PDF (6,94 MB)

 



< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke