T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Vabilo na mednarodni seminar/delavnico Boccia4All


02.11.2018 | Maja BobnarZavod APGA, agencija za promocijo gibalnih aktivnosti

 

in

 

Zveza Sonček so.p.
 

vas v okviru projekta

 

 

vabita na mednarodni seminar/delavnico


s predstavitvijo tehničnih novosti in aplikativnih metod vadbe v športni disciplini Boccia-prilagojeno balinanje, namenjeno osebam z različnimi invalidnostmi, predvsem pa trenerjem Boccie.

Cilj projekta Boccia4All, ki ga v okviru programa "Erasmus + Sport" financira Agencija Evropske komisije - agencija EACEA, je predstaviti šport Boccie, kot primer dobre prakse socialnega vključevanja, enakih možnostmi in večanja ozaveščenosti o pomenu gibalne dejavnosti za zdrav način življenja.

Delavnica bo potekala 10. novembra 2018 ob 8:00-13:00 uri v Centru Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana.


Delavnico bosta vodila Portugalska trenerja Boccie.

LOKACIJA: CENTER SONČEK ŠIŠKA, TRG KOMANDANTA STANETA 5, LJUBLJANA


V kolikor pridete z avtomobilom in uporabljate navigacijo vpišite-Rašiška ulica 1, le ta je nasproti našega centra. V kolikor se pripeljete z avtobusom iz smeri centra je postaja za izstop Avtomontaža, vozita mestna avtobusa Lppja št. 1 (smer Vižmarje) in 25 (smer Medvode).

 


< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke