T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Zveza Sonček so.p. na 52. MOS


11.09.2019 | Iztok Suhadolnik

Zveza Sonček so.p. je s Centrom Sonček Celje eden izmed razstavljalcev  na 52. Mednarodnem obrtno podjetniškem sejmu v Celju, ki ga je na slovesnosti v Modri dvorani otvoril minister za okolje in prostor, Simon Zajc  https://www.gov.si/novice/2019-09-10-minister-simon-zajc-otvoril-mednarodni-obrtni-sejem-mos-v-celju/ .

Sejem traja od 10. – 15. septembra. Že prvi dan sejma, katerega partnerska država je Črna gora, nas je obiskalo večje število obiskovalcev, ki so si ogledali in kupili kar nekaj izdelkov naših varstveno delovnih centrov.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Celjskemu sejmu d.d., ki nam že 20 let omogoča predstavitev in prodajo izdelkov vseh naših enot varstveno delovnega centra in s tem omogoča večjo prepoznavnost naše organizacije in izdelkov, ki jih izdelujejo osebe z invalidnostjo.

Vabljeni, da obiščete naš razstavni prostor na sejmu v hali M.< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke