T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Novice

 
 

Donacija Sončkovemu centru

RTV SLO 1, 9.8.2018 | Poročila ob petih
Donacija in dogajanje v Centru Sonček Vrtiče, 9. 8. 2018.
več >
 

S korakci do novih igral

Večer, 9.8.2018 | avtor: Andreja Kutin Lednik, foto: Andrej Petelinšek
V sončkovih rekreacijskih centrih počitnikuje letno okoli 200 otrok s posebnimi potrebami. V Vrtičah odslej tudi zabava z novimi igrali. Nova igrala se vidijo že takoj z ovinka, verjetno zaradi rdečega tobogana, ki je včeraj zaradi vročine ponujal še bolj adrenalinsko izkušnjo kot sicer. Ampak ne le tobogan, največ pozornosti je bila danes deležna ogromna gugalnica, tista, na kateri se lahko ziblješ kar leže.
več >
 

Nova igrala v centru Sonček Vrtiče

MMC RTV SLO, 8.8.2018 | avtor: Vesna Pfeiffer, foto: Zveza Sonček
V centru Sonček Vrtiče so postaviti nova igrala za udeležence njihovih počitniških programov. Nova pridobitev, ki bo otrokom in mladostnikom omogočila poleg zabave tudi pridobivanje novih spretnosti, je darilo sedmih donatorjev, med katerimi je tudi Občina Kungota. Igrala bodo predali svojemu namenu na slavju, ki bo jutri dopoldne v centru Sonček Vrtiče.
več >
 

Izdana mobilna aplikacija o dostopni Ljubljani!

03.08.2018 | vir: www.ljubljanabywheelchair.com
Ljubljana by Wheelchair je aplikacija, ustvarjena za potrebe gibalno oviranih turistov. Aplikacija je za uporabnika prijazna, zasnovana pa je tako, da je čim bolj enostavna za uporabo in uporabniku omogoča enostavno iskanje turističnih informacij o Ljubljani. Sedaj lahko končno čas, ki ste ga prej namenili planiranju obiska mesta, namenite doživljanju mesta Ljubljana. Aplikacija je razvita v sodelovanju z zavodom Turizem Ljubljana.
več >
 

Plesni spektakel na invalidskih vozičkih

20.06.2018 | vir: Tele M
Prispevek Tele M o produkciji plesne skupine Sonček. Vabljeni k ogledu.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke