T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Fizioterapevti


Spoštovani,

Zveza Sonček so.p. bo v letu 2020 organizirala obnovitveno rehabilitacijo za odrasle osebe s cerebralno paralizo v Centru Sonček Elerji nad Ankaranom, v Centru Sonček Vrtiče pri Zgornji Kungoti ter zdravstveno terapevtsko kolonijo za družine predšolskih otrok s posebnimi potrebami v Centru Sonček Elerji nad Ankaranom.

Za izvedbo poletnih programov vabimo k sodelovanju fizioterapevte.

Naloge fizioterapevta bodo: pregled dokumentacije, ocena stanja, določitev ciljev skupaj z udeležencem/staršem, individualno izvajanje fizioterapevtskih obravnav (z vsakim udeležencem vsaj 2 obravnavi v tednu, v trajanju minimalno 45 min), svetovanje in podpora udeležencem glede lajšanja težav v domačem okolju,  napotki sodelavcem/staršem glede pravilnih transferjev in rokovanja, uporabe pripomočkov, itd. ter pisanje poročila po končanem programu za odrasle uporabnike.

Ob hrani in prenočišču fizioterapevte nagrajujemo glede na število obravnav: diplomirani fizioterapevti prejmejo nagrado v višini 12 € na obravnavo, študentje fizioterapije z zaključenim tretjim letnikom študija ali absolventi z izkušnjami individualnega dela pa 7 € na obravnavo, ter pisno potrdilo o udeležbi.

Delovni čas terapevtov predvidoma traja od 9.00 do 13.00 ure (individualne obravnave) in v popoldanskem času po dogovoru (delo v bazenu, pomoč pri jahanju) in sicer 6 dni v tednu. Obravnava traja vsaj 45 min.

Imate čas in menite, da vas zanima sodelovanje z nami? Izpolnite e-prijavnico.

Za dodatne informacije v zvezi z:
  1. obnovitveno rehabilitacijo kontaktirajte Majo Bobnar, 031 778 137,  obnovitvena@soncek.org.
  2. zdravstveno terapevtskimi kolonijami za družine predšolskih otrok s posebnimi potrebami kontaktirajte Mojco Vaupotič, 040 749 794, mojca.vaupotic@soncek.org

Veselimo se sodelovanja z vami!
Maja Bobnar
vodja obnovitvene rehabilitacije 
  Iztok Suhadolnik
direktor Zveze Sonček so.p.
     
mag. Mojca Vaupotič
vodja ZTK za družine predšolskih otrok s PP
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke