T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt

Naročite se na e-novice

Ljubljana, 6. 6. 2011

Predstavitev poletnih programov

V Centru Sonček v Elerjih (Premančan 1) bo Zveza Sonček v soboto, 11. junija, organizirala predstavitev poletnih programov in izvedla demonstracijo počitniških aktivnosti ob otvoritvi poletne sezone. Ob 9.30 bo organizirala prikaz jahanja, temu bo ob 10.45 sledila demonstracija plezanja, ob 12.00 pa bo podrobneje predstavila poletne programe. Zveza Sonček in regijska društva za cerebralno paralizo bodo tudi v letu 2011 organizirala vrsto rehabilitacijskih in počitniških programov, namenjenih tako otrokom in odraslim s cerebralno paralizo, kot tudi otrokom z drugimi invalidnostmi oz. posebnimi potrebami in otrokom brez njih.

Zveza Sonček je neprofitna, nevladna in nepolitična – nacionalna invalidska organizacija. Vanjo se z namenom lažjega uresničevanja skupnih potreb ter zakonskih pravic združuje 15 regijskih društev za cerebralno paralizo, Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom ter Športno društvo »Žarek«. Zveza Sonček se neposredno vključuje tudi v Mednarodno združenje za osebe s cerebralno paralizo ICPS in Evropsko združenje servisov za osebe z invalidnostjo EASPD.

Kontaktna oseba:
Tomi Špilak, odnosi z javnostmi