T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Kupi Solo prek spleta


V septembru lahko z nakupom izdelkov Sola v Mercator spletni trgovini podprete Zvezo Sonček.


Sončkovi izdelki 2018/19


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Kupi Solo prek spleta


V septembru lahko z nakupom izdelkov Sola v Mercator spletni trgovini podprete Zvezo Sonček.


 
 
 
 

Kupi Solo in podpri Zvezo Sonček

September | Sodelovanje Laško, Union, Mercator in Zveza Sonček
V septembru lahko z nakupom izdelkov Sola v Mercator spletni trgovini podprete Zvezo Sonček. Od 1. do 30. 9. 2018 bomo za vsakih 5 prodanih pijač Sola v Mercator Spletni trgovini 1 Sola pijačo podarili Zvezi Sonček za inkluzivne počitnice.
več >
 
 

Razpis za jesenske počitnice 2018

September | Zala Kaiser
Zveza Sonček organizira počitnice za otroke z ali brez posebnih potreb v Centru Sonček Premančan v času krompirjevih počitnic, od 29.10. do 3.11.2018 in počitnice za odrasle v Centru Sonček Premančan, od 22.10. do 27.10.2018. Vabljeni k prijavi.
več >
 
 

VABILO na strokovno konferenco o zgodnji obravnavi in podpornih storitvah v skupnosti

08.09.2018 | mag. Mojca Vaupotič
SONČEK - Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije so.p. v okviru obeleževanja svoje 35 - letnice delovanja organizira strokovno konferenco z namenom obravnave aktualnih vprašanja pri izvajanju nove zakonodaje ter izmenjave izkušenj s sorodnimi organizacijami v bivših jugoslovanskih republikah. Strokovna konferenca z naslovom
»OTROK, DRUŽINA IN ODRASLI POTREBUJEJO PODPORO« bo potekala 5. oktobra 2018 v Mariboru, v Hotelu City Maribor, Ulica kneza Koclja 22.
več >
 
 

Sončkovi izdelki 2018/19

06.09.2018 | Tomislav Špilak
Prelistajte naš prodajni katalog in si izberite izdelke po vaši meri. Verjamemo, da boste z njimi zadovoljni vi, spoštovani kupci, kot tudi tisti, katerim jih boste namenili. Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.
več >
 
 

Počitnice za otroke in mladostnike v Centru Sonček Vrtiče

24.08.2018 | Zala Kaiser
V tednu od 5.8. do 11.8.2018 smo v Centru Sonček Vrtiče preživeli še ene čudovite počitnice. Zjutraj smo telovadili, čez dan smo jahali konje, streljali z lokom, se hladili v bazenu, obiskali smo Motorikpark v Gamlitzu in Koruzni labirint v Hotinji vasi. Družili smo se ob tabornem ognju, peli, plesali, imeli smo kino večer,...
več >

Novice

 
 
 

Vloga za osebno asistenco

14.09.2018 | vir: MDDSZ
Osebna asistenca je opredeljena v Zakonu o osebni asistenci (Uradni list RS, št. 10/17 in 31/18), ki ureja pravico do osebne asistence in način njenega uveljavljanja z namenom omogočiti posamezniku z dolgotrajnimi telesnimi, duševnimi, intelektualnimi ali senzoričnimi okvarami, ki jo v povezavi z različnimi ovirami lahko omejujejo, da bi enako kot drugi polno in učinkovito sodeloval v družbi (v nadaljnjem besedilu: uporabnik) na vseh področjih življenja in imel možnost enakopravnega vključevanja v družbo, skladno z določbami Konvencije o pravicah invalidov (Uradni list RS-MP, št. 10/08).
več >
 
 

Srečanje uporabnikov Zupanovih stolčkov

11.09.2018 | vir: Janez Zupan
Letos mineva 35 let, odkar so otroci z motnajmi v razvoju in gibanju začeli za sedenje uporabljati lesene »Zupanove stolčke«. Teh je bilo v tem času že preko 700, samih stolčkov pa okoli 1000. Natančnejših podatkov žal nimamo (tudi zaradi Zakona o varstvu osebnih podatkov), kot tudi ne aktualnih naslovov uporabnikov.
več >
 
 

Donacija Sončkovemu centru

RTV SLO 1, 9.8.2018 | Poročila ob petih
Donacija in dogajanje v Centru Sonček Vrtiče, 9. 8. 2018.
več >
 
 
 

REHA dnevi 2018

25.09.-26.09., Portorož
REHA dnevi 2018, MDDSZ, Kongresni center Portus - Portorož
več >
 
 

Orientacijski pohod »Skupaj po Mariboru«

26.09.2018, Maribor
Orientacijski pohod »Skupaj po Mariboru«, Center Naprej, Maribor
več >
 
 

Konferenca z naslovom »Employment for all«

27.09.2018, Dunaj - Avstrija
Konferenca z naslovom »Employment for all«, EASPD, Dunaj – Avstrija
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke