T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkovi izdelki 2018/19


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


 
 
 
 

Objavljamo prosto delovno mesto VARUH I - M/Ž

18.10.2018 | Damjan Kolovrat
Iščemo varuha za delo v stanovanjski skupini Ljubljana, možnost dolgoročnega sodelovanja. Prijave sprejemamo do vključno 23.10.2018, na mail: administracija@soncek.org.
več >
 
 

Interno izobraževanje na temo avtizma

17.10.2018 | Klemen Porenta
Na Zvezi Sonček so.p. je v ponedeljek, 15. 10. 2018 potekalo interno izobraževanje na temo avtizma. Tematiko je podrobno predstavila gospa Ajda Demšar, univ. dipl. psihologinja iz Centra za sluh in govor Maribor in ustanoviteljica Zavoda Izobraževalni center Empatium. Ga. Demšar se je po diplomi iz razvojne psihologije specializirala za področje avtizma.
več >
 
 

Strokovna konferenca o zgodnji obravnavi in podpornih storitvah v skupnosti

15.10.2018 | Jelka Bratec
Sonček - Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije so.p. je v petek, 5. oktobra 2018 v Mariboru, v okviru 35 - letnice svojega delovanja organizirala strokovno konferenco z naslovom »Otrok, družina in odrasli potrebujejo podporo«. Na konferenci je sodelovalo preko 80 udeležencev, od tega 10 predstavnikov bivših jugoslovanskih republik iz Hrvaške, Srbije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine. Osrednji temi konference sta bili Zgodnja obravnava in Podporne storitve v skupnosti.
več >
 
 

Uspešen pohod ob Svetovnem dnevu cerebralne paralize!

09.10.2018 | Klemen Porenta
Soboto, 6. oktobra je zaznamoval Svetovni dan cerebralne paralize. Gre za družbeno gibanje, katerega cilj je širše predstaviti svet cerebralne paralize, spregovoriti o njej in se zavzemati za takšno skupnost, ki jo bo sprejemala brez predsodkov. Vizija tega gibanja je vsakomur s cerebralno paralizo zagotoviti enake pravice, dostopnost in enake možnosti kot jih imajo drugi ljudje.
več >
 
 

13. humanitarni Čopkov tek tudi s Sončkom

04.10.2018 | Klemen Porenta
V okviru projekta Korak k Sončku se je v sredo, 3. oktobra, v organizaciji OŠ Orehek Kranj odvil že tradicionalni Čopkov tek, tokrat že trinajsti po vrsti. Dogodek je v sončnem vremenu potekal v vasi Drulovka pri Kranju. Učenci so s svojimi sošolci tekli na različnih razdaljah, s svojo aktivnostjo pa so predvsem želeli pomagati učencem s posebnimi potrebami.
več >

Novice

 
 
 

Razpis DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA 2018

15.10.2018 | ZŠIS - POK
Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje ekipno DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA, ki bo 17. novembra 2018 potekalo v CIRIUS Kamnik. V priponki si lahko preberete vso razpisno dokumentacijo, ki je hkrati bila poslana na vse aktualne naslove s katerimi razpolaga ZŠIS-POK.
več >
 
 

Razpis DP invalidov v pikadu - ekipno za leto 2018

14.10.2018 | ZŠIS - POK
Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje ekipno DP invalidov v pikadu, ki bo 3. novembra 2018 potekalo v Dolu pri Hrastniku.
več >
 
 

Razpis DP v namiznem tenisu za invalide 2018

05.10.2018 | Maja Bobnar
Zveza za šport invalidov Slovenije - Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje Razpis DP v namiznem tenisu za invalide, ki bo v nedeljo 28. oktobra 2018 potekalo v Športnem centru na Livadi v Novem mestu.
več >
 
 
 

Sončkove počitnice za odrasle

22.10.-27.10., Elerji
Sončkove počitnice za odrasle, Zveza Sonček, Center Sonček Elerji.
več >
 
 

Državno prvenstvo v namiznem tenisu

28.10.2018, Logatec
Državno prvenstvo v namiznem tenisu, ZŠIS-POK, Logatec.
več >
 
 

Sončkove počitnice za otroke

29.10.-03.11., Elerji
Sončkove počitnice za otroke, Zveza Sonček, Center Sonček Elerji.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke