T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Preživite drugačno poletje!

 

Se še vedno sprašujete, kaj boste počeli to poletje? Poskusite nekaj novega!


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Sončkovi izdelki 2018/19


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Preživite drugačno poletje!

 

Se še vedno sprašujete, kaj boste počeli to poletje? Poskusite nekaj novega!


 
 
 
 

Izobraževanji v Mariboru in Ljubljani

14.06.2019 | Klemen Porenta
S 1. januarjem 2019 je stopil v veljavo Zakon o osebni asistenci. Zveza Sonček so.p. je kot eden izmed izvajalcev osebne asistence zopet izvedla program izobraževanja za osebne asistente in uporabnike, tokrat v Mariboru in v Ljubljani. Izobraževanja v Mariboru 10. junija in dva dni kasneje v Ljubljani se je skupaj udeležilo več kot 100 udeležencev.
več >
 
 

Office&More in Jolly podarila 1000 barvic Zvezi Sonček

12.06.2019 | Klemen Porenta
Dobrodelna akcija »Z barvicami do nasmeha« je preteklo soboto dobila uspešen epilog. Organizatorja, podjetje Acron, d.o.o., s papirnicami Office&More, in Jolly Slovenija, sta z barvicami razveselila Zvezo Sonček so.p. Naj spomnimo – v mesecu aprilu in maju je že drugo leto zapored potekala dobrodelno-prodajno akcija »Z barvicami do nasmeha«, v okviru katere so ob vsakih kupljenih barvicah Jolly v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More dodaten komplet podarili v dobrodelni namen.
več >
 
 

Letno srečanje članov društev Zveze Sonček so.p.

03.06.2019 | Klemen Porenta
V soboto, 1. junija je bilo na Letališču Moškanjci v Moškanjcih letno srečanje članov društev Zveze Sonček so.p., ob 30. obletnici Sončka – Društva za cerebralno paralizo Ptuj–Ormož in 20. obletnici VDC Sonček Ptuj. Dogodek je spremljal bogat kulturni in zabavni program s srečelovom, ki ga je povezovala Urška Vučak Markež, udeležilo pa se ga je okoli 500 obiskovalcev iz cele Slovenije.
več >
 
 

Parkiraj izgovore drugam

30.05.2019 | Klemen Porenta
V okviru kampanje »PARKIRAJ IZGOVORE DRUGAM! Ne na mesta, rezervirana za invalide.« je namreč Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru pod vodstvom izr. prof. dr. Aleša Bučarja Ručmana izvedla ponovitveno raziskavo, s katero so partnerji kampanje želeli preveriti stanje na področju (ne)upravičenega parkirana na invalidskih parkirnih mestih.
več >
 
 

Preživite drugačno poletje!

27.05.2019 | Klemen Porenta
Se še vedno sprašujete, kaj boste počeli to poletje? Poskusite nekaj novega! Naj vam namignemo. Na Zvezi Sonček so.p. od junija do septembra organiziramo poletne tabore za odrasle in otroke z oviranostjo. Na taborih je veliko aktivnosti in zabave, tako da dobre volje ne manjka. Če želite preživeti aktivne počitnice ob slovenski morski obali ali v prečudoviti naravi na Štajerskem, ob tem pa še nekomu pričarati nasmeh na obraz in spoznati nove prijatelje, potem ste pravi za Zvezo Sonček!
več >

Novice

 
 
 

Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«

18.06.2019, Kranj
Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«, ZŠIS – POK in Zveza Sonček, OŠ Simona Jenka Kranj
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke