T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Katalog Sončkovih izdelkov 2019/2020


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


 
 
 
 

Osebe z invalidnostjo lahko nakupujejo v prodajalnah z živili v njihovem CELOTNEM obratovalnem času

08.04.2020 | Tomislav Špilak
28.03.2020 je bil sprejet Odlok o spremembi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji. Ta trgovcem nalaga obveznost, da v svojih prodajalnah z živili med 10.00 in pričetkom zadnje ure delovnega časa, nakupa NE omogočajo upokojencem. 
več >
 
 

Imunoglukan Acute za stanovalce stanovanjskih skupin Zveze Sonček so.p.

26.03.2020 | Iztok Suhadolnik, foto: Zveza Sonček so.p.
Zveza Sonček so.p. je poleg splošnih preventivnih ukrepov za preprečevanje okužbe s COVID-19 izvedla tudi dodatne preventivne ukrepe za stanovalce Sončkovih stanovanjskih skupin, ki so ostali v stanovanjskih skupinah in dneve razglašene epidemije preživljajo izven kroga svojih domačih. Zato smo za vse stanovalce vseh naših stanovanjskih skupin po Sloveniji, ki so lahko potencialno bolj ogroženi, zagotovili prehransko dopolnilo Imunoglukan Acute, ki pripomore k izboljšanju imunskega sistema posameznika.
več >
 
 

Delovanje v času razglašene epidemije COVID-19

19.03.2020 | Zveza Sonček so.p.
Zveza Sonček so.p. že od četrtka 12. marca 2020 za varovanje zdravja uporabnikov in zaposlenih izvaja vse preventivne in zaščitne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s Koronavirusom. Delo vodi in usmerja v ta namen ustanovljena koordinacijska skupina v sestavi. Vse enote VDC Sonček - dnevni centri po Sloveniji so v celoti prenehali delovati s ponedeljkom 16. marca 2020. Uporabniki so v skladu z navodili Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ostali doma.
več >
 
 

Kmetijska zadruga Agraria Koper donirala Zvezi Sonček

12.03.2020 | Klemen Porenta
Kmetijska zadruga Agraria Koper je sredstva, zbrana z naslova prodaje setvenih koledarjev, v obliki donacije predala Zvezi Sonček so.p.. Predaja donacije je potekala v četrtek, 12. marca 2020 v Prodajnem Centru KZ Agraria v Kopru, udeležili so se je predstavniki obeh organizacij. Prisotna sta bila tudi direktor Kmetijske zadruge Agraria Koper, Robert Fakin in predsednik Zveze Sonček, Lojze Tomaževič.
več >
 
 

Inkluzija ali iluzija?

10.03.2020 | mag. Mojca Vaupotič
Zveza Sonček so.p. si v okviru projekta Korak k Sončku in programa Ena šola za vse prizadeva, da bi vsem otrokom omogočili obiskovanje šole v njihovem šolskem okolišu. Zato smo v soboto, 7. marca 2020 v Centru Sonček Šiška organizirali še tretjo izvedbo izobraževanja z naslovom »Inkluzija v izobraževalnem procesu – problem ali izziv?«
več >

Novice

 
 
 

O koronavirusu v lahkem branju - RTVSLO.si

13.03.2020 | vir: RTV SLO
V Službi za dostopnost na RTV Slovenija so ob sodelovanju Saške Lesjak in Tatjane Knapp iz Zavoda Risa in testne skupine iz CUDV v Črni na Koroškem pripravili besedilo s splošnimi informacijami o koronavirusu in koronavirusni bolezni v lahkem branju za vse tiste, ki to potrebujejo.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke