T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkovi izdelki 2018/19


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


 
 
 
 

Strokovna konferenca o zgodnji obravnavi in podpornih storitvah v skupnosti

15.10.2018 | Jelka Bratec
Sonček - Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije so.p. je v petek, 5. oktobra 2018 v Mariboru, v okviru 35 - letnice svojega delovanja organizirala strokovno konferenco z naslovom »Otrok, družina in odrasli potrebujejo podporo«. Na konferenci je sodelovalo preko 80 udeležencev, od tega 10 predstavnikov bivših jugoslovanskih republik iz Hrvaške, Srbije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine. Osrednji temi konference sta bili Zgodnja obravnava in Podporne storitve v skupnosti.
več >
 
 

Uspešen pohod ob Svetovnem dnevu cerebralne paralize!

09.10.2018 | Klemen Porenta
Soboto, 6. oktobra je zaznamoval Svetovni dan cerebralne paralize. Gre za družbeno gibanje, katerega cilj je širše predstaviti svet cerebralne paralize, spregovoriti o njej in se zavzemati za takšno skupnost, ki jo bo sprejemala brez predsodkov. Vizija tega gibanja je vsakomur s cerebralno paralizo zagotoviti enake pravice, dostopnost in enake možnosti kot jih imajo drugi ljudje.
več >
 
 

13. humanitarni Čopkov tek tudi s Sončkom

04.10.2018 | Klemen Porenta
V okviru projekta Korak k Sončku se je v sredo, 3. oktobra, v organizaciji OŠ Orehek Kranj odvil že tradicionalni Čopkov tek, tokrat že trinajsti po vrsti. Dogodek je v sončnem vremenu potekal v vasi Drulovka pri Kranju. Učenci so s svojimi sošolci tekli na različnih razdaljah, s svojo aktivnostjo pa so predvsem želeli pomagati učencem s posebnimi potrebami.
več >
 
 

Sporočilo za medije ob 6. oktobru - Svetovnem dnevu cerebralne paralize

01.10.2018 | Zveza Sonček
Svetovni dan cerebralne paralize, ki ga obeležujemo od leta 2012, je družbeno gibanje, katerega cilj je širše predstaviti to možgansko okvaro, spregovoriti o njej in se zavzemati za takšno skupnost, ki jo bo sprejemala brez predsodkov. Vizija tega gibanja je vsakomur s cerebralno paralizo zagotoviti enake pravice, dostopnost in enake možnosti kot jih imajo drugi ljudje.
več >
 
 

Razpis za jesenske počitnice 2018

September | Zala Kaiser
Zveza Sonček organizira počitnice za otroke z ali brez posebnih potreb v Centru Sonček Premančan v času krompirjevih počitnic, od 29.10. do 3.11.2018 in počitnice za odrasle v Centru Sonček Premančan, od 22.10. do 27.10.2018. Vabljeni k prijavi.
več >

Novice

 
 
 

Razpis DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA 2018

15.10.2018 | ZŠIS - POK
Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje ekipno DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA, ki bo 17. novembra 2018 potekalo v CIRIUS Kamnik. V priponki si lahko preberete vso razpisno dokumentacijo, ki je hkrati bila poslana na vse aktualne naslove s katerimi razpolaga ZŠIS-POK.
več >
 
 

Razpis DP invalidov v pikadu - ekipno za leto 2018

14.10.2018 | ZŠIS - POK
Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje ekipno DP invalidov v pikadu, ki bo 3. novembra 2018 potekalo v Dolu pri Hrastniku.
več >
 
 

Razpis DP v namiznem tenisu za invalide 2018

05.10.2018 | Maja Bobnar
Zveza za šport invalidov Slovenije - Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje Razpis DP v namiznem tenisu za invalide, ki bo v nedeljo 28. oktobra 2018 potekalo v Športnem centru na Livadi v Novem mestu.
več >
 
 
 

Supervizija za nevladne organizacije

16.10.2018, Ljubljana
Supervizija za nevladne organizacije, ZDGNS, Drenikova 24 - Ljubljana
več >
 
 

Predavanje "Sodelovanje staršev s šolo"

17.10.2018
Predavanje "Sodelovanje staršev s šolo" z Damjano Šmid
več >
 
 

3. mednarodno srečanje oseb z motnjo in brez motnje »V jati z drugačnimi«

18.10.2018, Nobo mesto
3. mednarodno srečanje oseb z motnjo in brez motnje »V jati z drugačnimi«, VDC Novo mesto, Novo mesto
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke