T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Želim pomagati

Tudi en cent lahko pomaga!


Če ste se odločili, da boste tudi sami pomagali ljudem s cerebralno paralizo lahko sredstva prispevate tako, da nam ...


Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine


Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!


Sončkovi izdelki 2018/19


Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


 
 
 
 

Dobrodelni projekt Jolly in papirnic Office&More: Z BARVICAMI DO NASMEHA

21.05.2019 | Klemen Porenta
Kupite 1 komplet barvic Jolly – in Jolly ter Office&More 1 dodaten komplet podarita Sončku – Zvezi društev za cerebralno paralizo Slovenije! Zagotovo se zavedate, da tudi v vaši bližini živijo otroci, ki čutijo pomanjkanje v vseh sferah svojega življenja. Barvice in ostale šolske drobnarije so zaradi težkih razmer običajno nekje pri koncu seznama nujnih življenjskih potrebščin.
več >
 
 

Donacija off road cluba obala

20.05.2019 | Klemen Porenta
Društvo ljubiteljev terenskih vozil off road club obala je 15.12.2018 organiziralo dogodek »Dobrodelni avto moto show Koper 2018«. Obiskovalci so imeli na dogodku možnost vožnje kot sovozniki v rally in drift avtomobilih, v zameno za dobrodelne prispevke, s pomočjo katerih so zbrali sredstva, ki so jih podarili Zvezi Sonček so.p..
več >
 
 

Vabilo na letno srečanje članov društev Zveze Sonček so.p., ob 30. obletnici Sončka – Društva za cerebralno paralizo Ptuj–Ormož in 20. obletnici VDC Sonček Ptuj

15.05.2019 | Klemen Porenta
Vabimo vas na srečanje članov društev Zveze Sonček so.p., ob 30. obletnici Sončka – Društva za cerebralno paralizo Ptuj–Ormož in 20. obletnici VDC Sonček Ptuj, ki bo v soboto 1. junija 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Moškanjcih – Letališče Moškanjci, Moškanjci 95 a, Gorišnica.
več >
 
 

Umrl je Davor Dominkuš, dolgoletni podpredsednik in zunanji sodelavec Zveze Sonček.

14.05.2019 | Jelka Bratec
Davor Dominkuš je dolga leta aktivno sodeloval z Zvezo Sonček in deloval v njenih organih, najbolj intenzivno v času njegovega vodenja takratnega Zavoda za invalidno mladino Kamnik (ZUIM Kamnik) in kasneje, ko je delal na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.
več >
 
 

Kongruentna nega se predstavi

13.05.2019 | Klemen Porenta
V sredo, 13. maja je bilo v Centru Sonček Šiška v Ljubljani na sporedu interno izobraževanje z naslovom »Kongruentna nega», ki je bilo namenjeno zaposlenim v Zvezi Sonček so.p., ki izvajajo osebno nego. Koncept kongruentne oz. odnosne nege je nastal zaradi potreb po deinstitucionalizaciji. Eden izmed ciljev je, da manjše število zaposlenih skrbi za manjše število oseb.
več >

Novice

 
 
 

Vabilo na izobraževanje o avtizmu

21.05.2019 | Klemen Porenta
Vabilo na interno izobraževanje na temo: Avtizem, ki bo v četrtek, 29. maja 2019, od 9. do 15. ure v prostorih Centra Sonček Šiška na Trgu komandanta Staneta 5 v Ljubljani.
več >
 
 

Tekmovanje posameznikov 6.4.2019

10.04.2019 | Maja Bobnar
V soboto, 6. aprila 2019, je bilo v prostorih CIRIUS-a v Kamniku izpeljano drugo letošnje tekmovanje posameznikov v Slovenski Boccia ligi 2019. Novost pri izvedbi tekmovanja je predstavljal posodobljen način prikazovanja rezultatov in merjenja časa na dveh izmed šestih igrišč.
več >
 
 
 

Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«

31.05.2019, Brestanica
Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«, ZŠIS – POK in Zveza Sonček, OŠ Adama Bohoriča Brestanica
več >
 
 

Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«

05.06.2019, Majšperk
Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«, ZŠIS – POK in Zveza Sonček, OŠ Majšperk
več >
 
 

Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«

18.06.2019, Kranj
Paraolimpijski športni dan v okviru projekta »Korak k Sončku«, ZŠIS – POK in Zveza Sonček, OŠ Simona Jenka Kranj
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke