T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Dogajanje v društvih Sonček

 
 

Občni zbor Društva Sonček Posavje

17.04.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V aprilu je tudi Društvo Sonček Posavje izvedlo Občni zbor, ki je potekal na sedežu društva v Leskovcu pri Krškem. Po izvolitvi delovnega predsedstva, zapisnikarja, overovatelja zapisnika ter vertfikacijske komisije so se poleg podanih poročil izvedle tudi volitve članov v organe Društva za novo mandatno obdobje, saj je dosedanjim članom potekel štiriletni mandat.
več >
 

Ogled Malteške Komende na Polzeli z velikonočnim zajtrkom

26.03.2018 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V soboto 24. marca 2018 smo se v jutranjih urah člani društva Sonček Zgornje Gorenjske odpravili na pot proti Polzeli. Naš prvi postanek smo naredili v Gostilni Grof Vransko, kjer so nas prijazno sprejeli in pogostili s kavami in čaji. Pot smo nadaljevali do Malteškega hrama, kjer nas je čakal tradicionalni Velikonočni zajtrk. Po zajtrku smo si v spremstvu vodičke ogledali Grad Komendo, ki leži na vzpetini sredi Polzele.
več >
 

Gregorjevo

13.03.2018 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V soboto 10. marca 2018 smo se v dopoldanskih urah odpravili na pot proti Vrhniki. Naš prvi postanek smo naredili v Restavraciji Flamingo na Vrhniki, kjer so nam pripravili zanimivo lokalno jed Vrhniške štruklje, ki so malo drugačni od ostalih. Drugačne jih naredi predvsem polnilo, ki ga sestavlja skuta in domače posušene slive. Prijazni gostinci so nam zaupali tudi recept, kako jih pripravljajo.
več >
 

Dan žena

12.03.2018 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
Ob navedenih praznikih smo se v soboto 10. marca 2018 odpravili na Vrhniko natančneje v Gostilno Bajc, kjer so nas prisrčno sprejeli. Pripravili so nam okusno kosilo. To priložnost smo izkoristili za počastitev praznikov 8. marec - Dan žena, 10. marec - Dan mučenikov in 25. marec - Materinski dan.
več >
 

Društvo Sonček Posavje v Kranjski gori

14.02.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Tudi v letošnjem letu, je Društvo Sonček Posavje izvedlo zdravstveno terapevtsko kolonijo v Kranjski gori. V ZTK je bilo 17 otrok in mladostnikov, ki so bili razdeljeni v dve skupini. V času kolonije, se je izvajala vsakodnevna nevro fizioterapija, vsi so imeli eno uro dnevno smučanje s prilagojenimi smučmi, izvajale so se igre na snegu, kopanje v bazenu po halliwick metodi, druženje, družabne in didaktične igre.
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke