T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Dogajanje v društvih Sonček

 
 

Občni zbor Društva Sonček Posavje

03.04.2019 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je humanitarno in invalidsko društvo, ki združuje osebe s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju, njihove družine, strokovne delavce in sodelavce ter podporne člane. O lanskoletnem delu in aktivnostih sta na občnem zboru pripovedovali predsednica Društva Sonček Posavje in predsednica nadzornega organa Jožica Hotko.
več >
 

Poročilo o ogledu Gregorjevega na ribniku v Križu pri Komendi

13.03.2019 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V ponedeljek 11. marca 2019 smo se v popoldanskem času odpravili v Komendo natančneje na ribnik pri Križu, kjer je Turistično društvo Komenda organiziral prireditev za Gregorjevo. Na ta dan se ženijo ptički, mi pa smo bili lepo vabljeni na ptičjo svatbo. Gregorjevo je star slovenski praznik, katerega po mnogih krajih v Sloveniji ohranjajo še danes.
več >
 

Ob dnevu žena, materinskem dnevu in 40. mučenikov

13.03.2019 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
Ob navedenih praznikih smo se v ponedeljek 11. marca 2019 odpravili v Podgorje natančneje v Gostilno Svetelj Tine s.p. Podgorje pri Kamniku, kjer so nas prisrčno sprejeli. Pripravili so nam okusno domače kosilo. To priložnost smo izkoristili za počastitev praznikov 8. marec - Dan žena, 10. marec - Dan mučenikov in 25. marec - Materinski dan.
več >
 

Čarodej popestril Sončkovo pustno rajanje

07.03.2019 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Tudi Društvo Sonček Posavje je v soboto za svoje člane izvedlo pustno rajanje, hkrati pa se je na njihovo povabilo odzval tudi čarodej Mac in jim s svojimi čarovnijami še popestril pustno soboto. Že na začetku jih je povabil,da mu pomagajo čarati, kar pa je bil verjetno povod, da so ga budno spremljali, vendar niso ugotovili, kako rutka spremeni barvo, kam so šle žogice, dežnik in mleko
več >
 

Poročilo o ogledu 26. Pustnega karnevala v Ribnici

07.03.2019 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V soboto 2. marca 2019 smo se člani društva Sonček Zgornje Gorenjske v jutranjih urah odpravili na pot proti Ribnici. Naš prvi postanek smo naredili na Petrolu Bencinski servis Ljubljana AC Barje - jug, kjer so nam prijazni uslužbenci donirali kavo in čaj. Poleg tega nam je priskočil na pomoč tudi podjetje Don Don d.o.o. Kranj, ki je vsakemu udeležencu doniral krof.
več >
 

Sončki v Kranjski Gori

26.02.2019 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Tudi v letošnjem letu je Društvo Sonček Posavje izvedlo zdravstveno terapevtsko kolonijo v Kranjski Gori. V ZTK je bilo 16 otrok in mladostnikov, ki so bili razdeljeni v dve skupini. Vsi so imeli vsakodnevno nevrofizioterapijo, smučanje na prilagojenih smučeh, igre na snegu, sankanje na snegu, kopanje v bazenu po hallwick metodi, vadbo za gibalno ovirane, ustvarjalne delavnice, druženje, družabne igre,....
več >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke