T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

Dogajanje v društvih Sonček

 
 

Enodnevna ekskurzija v Vače in Litijo

17.09.2018 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V soboto 15. septembra 2018 smo se ob 7. uri člani društva SONČEK Zgornje Gorenjske odpravili na enodnevno ekskurzijo v Vače in Litijo. Naš prvi postanek smo naredili v Mestni kavarni Mesing Bar Mengeš, kjer so nas prisrčno sprejeli in nas postregli s kavo in čaji. Po okrepčilu smo pot nadaljevali do Vač, kjer nas je na trgu Vače pričakala klepetulja Janja, ki nam je ob pozdravu predstavila tudi nekaj zanimivosti trga Vače.
več >
 

Sončkova zdravstveno terapevtska kolonija na kmetiji Zevnik

14.09.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V sredini meseca avgusta je Društvo Sonček Posavje izvajalo ZTK pri Zevniku na Čatežu. V koloniji so se izvajale hipoterapije, plavanje v Čateških toplicah, skrbeli in negovali so konje in hkrati so spoznali tudi delo na kmetiji. Skupaj smo pripravili obroke, se učili osebne nege in higiene, skrbi zase, komuniciranja in se prilagajali glede na skupino.
več >
 

Ogled letališča Jožeta Pučnika z družabnim srečanjem s piknikom

31.08.2018 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V petek 31. avgusta 2018 smo se člani društva Sonček Zgornje Gorenjske odpravili na enodnevno ekskurzijo na Brnik. Ogledali smo si Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana. Pri vhodu v letališko zgradbo nas je na potniškem terminalu odhodi pričakal vodja izmene Ervin. Najprej smo si ogledali javni del potniškega terminala.
več >
 

Ogled 25. Lukarskega praznika v Dornavi

28.08.2018 | Sonček Zgornje Gorenjske - društvo za cerebralno paralizo
V nedeljo 19. avgusta 2018 smo se v jutranjih urah odpravili na pot proti Dornavi. Za prijetno vzdušje in razpoloženje naše dolge vožnje smo poskrbeli kar sami. Naš prvi postanek za jutranjo kavico in čaj smo naredili v Gostilni Grof na Vranskem. Pot nas je vodila do Dvorca Dornava, ki stoji v naselju Dornava na Ptujskem polju.
več >
 

Člani Društva Sonček Posavje so se potapljali v Brestanici

21.08.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V nedeljo, 12. avgusta, je Društvo Sonček Posavje skupaj z Društvom potapljačev Vidra izvedlo predstavitev potapljanja za vse, ki so želeli spoznati svobodo vode. Če je bilo morda do sedaj mogoče malo straha glede samega potapljanja, so ga tisti, ki so poizkusili, hitro premagali in tako uživali s podvodno opremo, saj jim je omogočala daljše plavanje pod vodo in seveda sprostitev, saj ni bilo treba paziti, da bi kam padli.
več >
 

Sončkova zdravstveno-terapevtska kolonija na Pašmanu

27.07.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Program je zajemal razbremenitev družin vsakodnevnih skrbi in jim omogočal, da so se posvetili sebi in svojemu otroku z motnjami v razvoju, vzpostavili dobro interekcijo in komunikacijo  med terapevti in družino, navezovali so nove stike, integracijo in inkluzijo otrok z motnjami v razvoju, učili so se novih rekreativnih in sprostitvenih dejavnosti ...
več >
 

Društvo Sonček Posavje v Kranjski gori

14.02.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Tudi v letošnjem letu, je Društvo Sonček Posavje izvedlo zdravstveno terapevtsko kolonijo v Kranjski gori. V ZTK je bilo 17 otrok in mladostnikov, ki so bili razdeljeni v dve skupini. V času kolonije, se je izvajala vsakodnevna nevro fizioterapija, vsi so imeli eno uro dnevno smučanje s prilagojenimi smučmi, izvajale so se igre na snegu, kopanje v bazenu po halliwick metodi, druženje, družabne in didaktične igre.
več >
2017 2018 2019
avgust september oktober
p t s č p s n
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
E-trgovina
Najbolj brano
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke