T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Arhiv društvenih novic

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 29 > >>
 

Družba Petrol donirala društvu Sonček Posavje

12.03.2021 | Društvo Sonček za cerebralno paralizo Posavje
Družba Petrol je tudi konec lanskega leta, že deseto leto zapored, izvajala vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji. Poslovodje Patricija Zupančič, Tadej Čepin, David Kržan, Primož Bogovič, Jože Stanič, Edvard Jankovič, Mojca Kralj, Peter Polovič in Boštjan Mirt so sredstva v višini 1800 evrov namenili Društvu Sonček Posavje.
več >
 

Božiček obiskal člane društva Sonček Posavje

31.12.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je že tradicionalno tudi letos obdarilo svoje člane, čeprav tokrat malo drugače, kar na njihovem domu, nekaterim pa smo darila in voščila poslali po pošti zaradi oddaljenosti. Božiček in njegovi pomočniki so se kar štiri dni vozili po Posavju in obiskovali svoje člane, saj je bilo potrebno razdeliti kar 96 daril.
več >
 

Sončkov pohod in dobrote iz krušne peči - "Mar nam je za skupnost"

13.11.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V mesecu oktobru je Društvo sonček Posavje izvedlo že večkratni pohod iz Brestanice do Senovega. Tokratni pohod je potekal po na novo urejeni kolesarski poti, končal pa se je z domačimi dobrotami iz krušne peči, ki so jih pripravili ali spekli člani Turističnega društva Senovo.
več >
 

Pohod Tamar

30.09.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Ob 6.30 smo se skupaj odpeljali z avtobusom in nekaj osebnimi avtomobili proti Planici. Na poti smo bili vsi v pričakovanju, kako bo in kaj vse bomo doživeli. Že na sami poti smo občudovali prekrasno naravo in gorovje, saj avtobus ponuja veliko boljši razgled. Ko smo prispeli v Planico smo bili vsi srečni, polni adrenalina, navdušeni, da smo prišli v čudovito jasno dopoldne in nabralo se nas je zelo veliko. Ne vem zakaj, a nihče od nas ni začutil nobenega napora, kajti bilo je toliko prostovoljcev, da smo z lahkoto in z nasmejanimi obrazi vsi srečno prišli na cilj.
več >
 

Sončkova ZTK na kmetiji Zevnik

23.09.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje je v mesecu avgustu izvedlo samostojno zdravstveno terapevtsko kolonijo na kmetiji Zevnik na Čatežu. Na lokacijo se vračamo že več let, saj naši sončki tu neizmerno uživajo. Programa se je samostojno udeležilo 22 otrok in odraslih s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju. Program je bil prilagojen glede na ukrepe NIJZ-ja in seveda po starostnih skupinah.
več >
 

Člani Društva Sonček Posavje na Pašmanu

21.07.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je konec junija izvedlo že drugo zdravstveno terapevtsko kolonijo na Pašmanu. Program je zajemal razbremenitev družin vsakodnevnih skrbi in jim omogočal, da se posvetijo sebi in svojemu otroku z motnjami v razvoju, vzpostaviti dobro interakcijo in komunikacijo  med terapevti in družino, potem navezovanje stikov, integracija in inkluzijo otrok z motnjami v razvoju, okrepitev zdravja, učenje rekreativnih in sprostitvenih dejavnosti…
več >
 

Sončki preživeli pustni torek skupaj s čarodejem

02.03.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
V torek je bilo v Centru Sonček Krško precej veselo, saj je Društvo Sonček Posavje izvedlo pustno rajanje, ki ga je na veliko veselje otrok popestril čarodej Mac. Ponovno so veliko čarali z raznimi rekviziti, proti koncu pa so poizkušali pričarati zajca iz klobuka, vendar ker je čarovnik ljubitelj živali in ne uporablja živih rekvizitov, so pričarali plišastega zajčka.
več >
 

Sončki prejeli Petrolovo donacijo

20.02.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Družba Petrol konec leta, zdaj že deveto leto zapored, izvaja vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji. Poslovodje Patricija Zupančič, Tadej Čepin, David Kržan, Primož Bogovič, Jože Stanič, Edvard Jankovič, Mojca Kralj, Peter Polovič in Boštjan Mirt so sredstva v višini 1800 evrov predali Društvu Sonček Posavje, ki jih bomo porabili za programe ...
več >
 

Posavski Sončki smo si ogledali čokoladnico Zotter

31.12.2019 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Res je naše sončke v decembru obiskal dedek Mraz, jih obdaril, pričaral decembrsko vzdušje, pa smo se poleg odločili, da naše člane 22.12.2019 popeljemo še na ogled čokoladnice Zotter ter na ogled predbožičnega Graza. Organizirali smo voden ogled, tako da je bilo že na samem avtobusu vsem prisotnim predstavljena sama zgodovina in nastanek čokoladnice ter nadaljnji potek ogleda.
več >
 

Sončke obiskal dedek Mraz

22.12.2019 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
Tudi letos se je dedek Mraz odločil, da s spremstvom v nedeljo, 15. 12., obišče (letos v gostišču Senica) člane Društva Sonček Posavje. Na začetku pričakovanja dedka Mraza je predsednica društva Nataša Solomun predstavila delovanje društva do sedaj. V letošnjem letu in v letu 2020 so začeli sodelovati v programu PEGAS in projektu MOST, kar je za društvo velika dodana vrednost.
več >
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 29 > >>

 

2020 2021 2022
avgust september oktober
p t s č p s n
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
 
E-trgovina
Najbolj brano

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke