T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Občni zbor Društva Sonček Posavje


05.04.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
 

V soboto, 1. aprila, je tudi Društvo Sonček Posavje izvedlo občni zbor, kjer so bila prisotnim podana poročila o delu društva v letu 2016, poročilo finančnega poslovanja, poročilo nadzornega odbora, ter programske usmeritve in letni program za leto 2017. Po poročilu predsednice Nataše Solomun je razvidno, da je društvo skozi preteklo leto delovalo zelo aktivno.

V začetku preteklega leta so pričeli z ustvarjalnimi delavnicami, potem v februarju z počitniškem varstvom, izvedli tudi pustno rajanje skupaj z otroki z vrtca OŠ Leskovec pri Krškem, izvedli plavanje po Hallewick metodi, ter ZTK v Kranjski gori s prilagojenimi smučmi. V naslednjih mesecih so izvajali hipoterapijo, sodelovali na tednu vseživljenjskega učenja z Ljudsko univerzo Krško, izvedli informativni in aktivni športni dan na jezeru Boršt, izvajali so kulinarične delavnice, potem bowlling na Senovem, v oktobru pa so pričeli z izobraževanjem o vlogi staršev v družini z otrokom s posebnimi potrebami. V veselem decembru so imeli voden ogled prazničnega Zagreba, udeležili se prižiga lučk v Krškem, sodelovali na stojnicah v starem mestnem jedru v Krškem, pripravili pa so tudi obdaritev z Dedkom Mrazom v OŠ Leskovec pri Krškem skupaj z OŠ Koprivnica pri Brestanici.

Skratka, vsako leto dodajo nekaj novega in zanimivega za otroke, hkrati pa se trudijo da je celoletni program čim bolj kvaliteten in dostopen, saj je cilj društva zagotoviti čim bolj kvalitetno življenje osebam z motnjami v razvoju, pomagati njihovim staršem, ki so velikokrat v veliki psihični in fizični stiski.


Anton Hruševar

< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke