T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Obnovitvena kolonija za odrasle


19.09.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
 

Letošnjo obnovitveno kolonijo je Društvo Sonček Posavje organiziralo v septembru na otoku Pašmanu. V času kolonije so vsakodnevno skrbeli sami zase, pripravljali obroke, pospravljali, se družili in veliko časa preživeli na in v vodi.

Izvajali so vožnje z barko, vožnje s tubo in banano ter z vodnim skuterjem, letos so prvič pod vodstvom asistentov potapljaškega kluba IAHD Adriatic Alenke Fidler in Branka Ravnaka izvedli tudi potapljanje v morju z vso potrebno prilagojeno opremo. Tako kot pred leti v OŠ Leskovec sta tudi sedaj z sončki delila svoj prostovoljni čas, za kar so jim neizmerno hvaležni, saj se občutkov veselja mladostnikov in odraslih ne da opisati, to moraš samo doživeti, da lahko začutiš njihovo srečo. V času druženja so si ogledali tudi ostale bližnje otoke, odšli skupaj na razgledne točke, skratka, vsi skupaj so ob druženju in vseh aktivnostih preživeli čudovit teden.

Društvo Sonček Posavje se tudi sedaj zahvaljuje Marjanu in Alešu za vsakodnevno pomoč tako pri transferjih otrok s cerebralno paralizo kot za vse vodne užitke, nasmejane obraze in za čas, ki sta ga prostovoljno delila z njimi ter tako skupaj s sončki pomagali soustvariti čudovite dni ali teden, ki je še prehitro minil.


Anton Hruševar

< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke