T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Sončkov kostanjev piknik z motoristi, policisti, gasilci in palačinkami


18.10.2017 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
 

V soboto, 14. 10., je Društvo Sonček Posavje tako kot preteklo leto skupaj z Društvom ljubiteljev motorjev Matija Gubec in Sunny Ridersi izvedlo kostanjev piknik na igrišču v Spodnjem Starem Gradu. Ob prijetnem sončnem druženju so motoristi razstavili na ogled svoje jeklene konjičke, poklicna gasilska enota Krško je predstavila gasilsko avto lestev (namen in delovanje), policisti iz policijske postaje Krško pa policijsko opremo, katero uporabljajo ob svojem delu.

Sončki so si lahko z višine ogledali okolico, s štirikolesniki in obvezno motoristično opremo je bila na voljo vožnja po Spodnjem Starem Gradu, da pa ne bi omagali, so ob glasbi ansambla Bbthing bili postreženi z vročim kostanjem, palačinkami, kotleti (pekli so člani DLM Matija Gubec), domačim kruhom (Aktiv kmečkih žena Krško Polje) in seveda s pecivom ter hladno pijačo.

Društvo Sonček Posavje se zahvaljuje DLM Matija Gubec, Sunny Ridersom, poklicni gasilski enoti Krško, Aktivu kmečkih žena Krško Polje, policijski postaji Krško, Baru na igrišču, KS Spodnji Stari Grad - Spodnja Libna, voznikom štirikolesnikov in ansamblu Bbthing za prostovoljno delo in pomoč pri izvedbi celotnega srečanja, saj bi brez njihove pomoči bilo težko izpeljati tako prijetno druženje ali kostanjev piknik. Tako smo ponovno s skupnimi močmi ustvarili in pričarali vesele, nasmejane sobotne obraze otrokom, mladostnikom in njihovim sorojencem.


Anton Hruševar

< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke