T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Občni zbor Društva Sonček Posavje


17.04.2018 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
 

V aprilu je tudi Društvo Sonček Posavje izvedlo Občni zbor, ki je potekal na sedežu društva v Leskovcu pri Krškem. Po izvolitvi delovnega predsedstva, zapisnikarja, overovatelja zapisnika ter vertfikacijske komisije so se poleg podanih poročil izvedle tudi volitve članov v organe Društva za novo mandatno obdobje, saj je dosedanjim članom potekel štiriletni mandat.

Zbor članov se je soglasno strinjal, da naslednje štiriletno mandatno obdobje Društvo Sonček Posavje še naprej vodita dosedanja predsednica Nataša Solomun in podpredsednik Anton Hruševar, hkrati pa so bili izvoljeni tudi novi (stari) člani v ostale organe društva.

Po podanem poročilu predsednice za lansko letno je razvidno, da je bilo Društvo Sonček Posavje skozi celo leto zelo aktivno, saj so poleg Zdravstveno terapevtskih kolonij (Kranjska Gora, Pašman in Zevnik Čatež) izvajali tudi naslednje programe: plavanje po Hallwick metodi, terapevtsko jezdenje in aktivno preživljanje prostega časa, počitniško varstvo, program športa - Bowling s prilagojeno spustno stezo, osebno asistenco ...

Na zboru so bile podane še programske usmeritve za leto 2018, v katerih so zajeti vsi osnovni cilji društva, razporejeni po področjih in programih, seveda pa je še vedno prioriteta društva predvsem skrb za člane, ki imajo motnje v razvoju in njihove sorojence, da jim omogočajo čim več aktivnosti, do katerih so zaradi bolezni prikrajšani v vsakdanjem življenju.

Tudi v letošnjem letu načrtujemo izobraževanje za starše, tehniko sproščanja za starše otrok z motnjami v razvoju, podajanje novega znanja in izkušenj, spoznavanje novih pripomočkov, nove zakonodaje, hkrati pa se bomo skozi celo leto trudili, da z delom in programi dokažemo, da obstajamo, postanemo še bolj prepoznavni ter da s pomočjo donacij in prostovoljne pomoči izpeljemo programe po zastavljenih ciljih.Anton Hruševar

< nazaj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke