T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Sončki prejeli Petrolovo donacijo


20.02.2020 | Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje
 

Družba Petrol konec leta, zdaj že deveto leto zapored, izvaja vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji.

Poslovodje Patricija Zupančič, Tadej Čepin, David Kržan, Primož Bogovič, Jože Stanič, Edvard Jankovič, Mojca Kralj, Peter Polovič in Boštjan Mirt so sredstva v višini 1800 evrov predali Društvu Sonček Posavje, ki jih bomo porabili za programe, ki jih izvajamo, in sicer se bodo sredstva porazdelila na hipoterapijo-terapevtsko jezdenje, nevrofizioterapijo, ples na vozičkih, pohodništvo za gibalno ovirane, aktivno preživljanje prostega časa oseb s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju.

Srečni in veseli smo, da so nas opazili, prepoznali in namenili sredstva prav nam. V našem društvu imamo zelo širok program, ki ga prilagajamo glede na potrebe uporabnikov, glede na to, da so naši otroci, mladostniki in odrasli s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju v večini odvisni od pomoči druge osebe, smo zelo srečni, da jim lahko olajšamo življenje in pripravimo program, ki ga potrebujejo za čim boljše in kvalitetnejše življenje ...

Predstavniki Petrolovih prodajnih mest so poudarili, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke.

Z donatorskimi sredstvi so napolnili tudi energijo naših src - članov Društva Sonček Posavje.


Društvo Sonček Posavje

< nazaj
2019 2020 2021
marec april maj
p t s č p s n
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
E-trgovina
Najbolj brano
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke