T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Družba Petrol donirala društvu Sonček Posavje


12.03.2021 | Društvo Sonček za cerebralno paralizo Posavje
 

Družba Petrol je tudi konec lanskega leta, že deseto leto zapored, izvajala vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji. Poslovodje Patricija Zupančič, Tadej Čepin, David Kržan, Primož Bogovič, Jože Stanič, Edvard Jankovič, Mojca Kralj, Peter Polovič in Boštjan Mirt so sredstva v višini 1800 evrov namenili Društvu Sonček Posavje.

Podarjeni denar bomo porabili za programe, ki jih izvajamo, in sicer se bodo sredstva porazdelila na hipoterapijo-terapevtsko jezdenje, nevrofizioterapijo, ples na vozičkih, pohodništvo za gibalno ovirane, refleksoterapije, aktivno preživljanje prostega časa oseb s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju.

Srečni smo, da so se tudi v teh težkih časih spomnili na nas, saj so naši otroci, odrasli s cerebralno paralzo in ostalimi motnjami v razvoju še bolj prikrajšani ravno terapij, saj je bilo vse zmanjšano zaradi epidemije. V našem društvu imamo zelo širok program, ki ga prilagajamo glede na potrebe uporabnikov, glede na to, da so naši člani v večini odvisni od pomoči druge osebe, smo zelo srečni, da jim lahko olajšamo življenje in pripravimo program, ki ga potrebujejo za čim boljše, aktivno in kvalitetnejše življenje ...

Predstavniki Petrolovih prodajnih mest so poudarili, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke.

Ček so našim sončkom predali Maja Mazej, David Kržan in Boštjan Mirt, katerim smo tudi predstavili naš celoten program in verjamem, da so nas tudi začutili. Z donatorskimi sredstvi so napolnili tudi energijo naših src še posebej v teh težkih časih, ko resnično potrebujemo drug drugega in so že malenkosti toplih besed in dejanj velikega pomena. Iz srca hvala v imenu vseh članov Društva Sonček Posavje.


Nataša Solomun

< nazaj
2020 2021 2022
april maj junij
p t s č p s n
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
 
E-trgovina
Najbolj brano

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke