T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Priznanje prejme


Dragan Bulič, za dolgoletno sodelovanje pri medijski prepoznavnosti Zveze Sonček in organizaciji Dneva odprtih vrat Centra Sonček v Ljubljani.

Utemeljitev:
Dragan Bulič, znani radijski voditelj in glasbeni urednik na Radiu Slovenija, tudi oče uporabnice VDC Sonček, je že 15 let prostovoljec Centra Sonček v Ljubljani. Brez njegovega velikega osebnega angažiranja in prizadevanja za pritegnitev znanih medijskih osebnosti, si organizacije Dneva odprtih vrat ne znamo zamišljati.

On je bil tisti, ki je svet zabavne glasbe pripeljal med ljudi s cerebralno paralizo in ustvarjal vezi med svetom medijske izpostavljenosti in ljudmi, ki so v javnosti še vedno pogosto prezrti.

Hkrati pa pomagal, da so tudi oni izšli iz anonimnosti ter se enakovredno družili in zabavali skupaj z znanimi pevci in glasbeniki.

Nezanemarljiv pa je tudi njegov donatorski prispevek.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke