T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Priznanje prejme


Edo Ješe, za profesionalno požrtvovalno delo v podjetju Sonce in Zvezi Sonček, predvsem vodenje prodaje ter koordinacijo trženja in informacijskih sistemov.

Utemeljitev:
Edo Ješe je pokazal izredno voljo do življenja, ko se je kljub poškodbi hrbtenjače izšolal za elektroinženirja ter usposobil za montažo in popravilo računalnikov. Po izgubi delovnega mesta v Iskri se je leta 1992 zaposlil v podjetju Sonce d.o.o. Tu je opravljal različna dela, kot so priprava tekstov za tisk, manj zahtevni tiski, vodenje računalniških tečajev. Najbolj zahtevna naloga, ki jo je prevzel,pa je bilo vodenje prodaje. S svojo natančnostjo in doslednostjo ter gorenjsko varčnostjo je vzpostavil sistem prodaje izdelkov, ki je bil vzdržen na daljši rok in je zagotavljal dostojne nagrade uporabnikom. Po delni upokojitvi, ko je prodajo predal svojemu sodelavcu in učencu, pa je prevzel koordinacijo trženja in informacijskih sistemov. Ves čas je skrbel tudi za postavitev revije PET, Almanaha, Sončnika in drugih publikacij Zveze Sonček.

Vsi zaposleni v Ljubljani pa iz imenom Eda Ješeta povezujejo reševanje svojih računalniških težav in težav s tehniko. Za te težave je bil na razpolago zaposlenim 24 ur na dan.

Brez pretiravanja lahko rečemo, da bi bilo delo skupnih službah brez Eda zelo oteženo in upočasnjeno.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke