T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Priznanje prejme


Lidija Šestak Zorič, za izjemno uspešno vodenje Mariborskega društva za cerebralno paralizo.

Utemeljitev: Lidijo Šestak Zorič izjemno uspešno vodi Mariborsko društvo za cerebralno paralizo od leta 2008. Pod njenim vodstvom je društvo pridobilo na prepoznavnosti in se finančno okrepilo. Terapevtsko in rekreativno jahanje in plavanje sta se začela redno, večkrat tedensko izvajati na novih lokacijah (Jahalna šola Mihael Kovačič na Meljskem hribu in MTC Fontana Maribor).

Zaživel je željen in dolgo pričakovan program osebne asistence. Na njeno pobudo so prenovili društveno pisarno, društvo je dobilo prve redno zaposlene sodelavce. Povečalo se je število članov in uporabnikov storitev.

Predsednica je izredno predana svojemu delu, polna zamisli, odprta za kritiko in predloge, z izrednim občutkom družbene odgovornosti, ob tem pa ima tudi podjetniško žilico.

Spodbuja in razvija sodelovanje z drugimi inštitucijami s področja socialnega in zdravstvenega varstva, ne le v Sloveniji, ampak tudi izven njenih meja (Hrvaška, Anglija).

Dobro sodeluje z Zvezo Sonček, predvsem pa z VDC Sonček Maribor.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke