T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Priznanje prejme


Majda Mrvar Bratec, za profesionalno vodenje finančne službe Zveze Sonček in podjetja Sonce, odlično organizacijo ter celostno spremljanje in podporo dejavnosti Zveze Sonček.

Utemeljitev: Majda Mrvar Bratec se je zaposlila v podjetju Sonce d.o.o. leta 1991. Najprej kot računovodja, nato pa kot vodja finančne službe podjetja Sonce d.o.o. in Zveze Sonček. Majda Mrvar Bratec ni članica nobenega društva in ni funkcionarka Zveze Sonček, vendar si delovanje Zveze Sonček zelo težko predstavljamo brez nje.

Majda Mrvar Bratec ni le vestna delavka, temveč je odlična organizatorka, ki celovito spremlja aktivnosti v Zvezi Sonček in podjetju Sonce d.o.o. – ne le v finančnem, temveč tudi v vsebinskem smislu. Je živ arhiv in opomnik za vse sodelavce, predvsem pa za direktorja, ki mu ni le v nepogrešljivo oporo, temveč ga lahko nadomešča pri vseh njegovih zadolžitvah. Hkrati pa mnogokrat tudi v pomoč društvom pri finančnih idr. zadregah in dilemah.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke