T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Priznanje prejme


Martin Lažeta, za prizadevno vodenje Društva cerebralne paralize Sonček Celje, angažiranje pri pridobivanju donatorskih sredstev – za društvo in SS Štore.

Utemeljitev: Martin Lažeta je s svojim delom, entuziazmom, srčno kulturo in odnosom do sočloveka zgled vsem članom in nečlanom društva. Njegovo delo je vsa leta predano društvu. Najprej se je angažiral kot član društva, potem kot predsednik Društva cerebralne paralize Sonček Celje, ki ga vodi od leta 2009. Hkrati se Martin Lažeta že več let prizadevno angažira kot vodja in koordinator terapevtskih kolonij v Ankaranu. Kot predsednik društva je vzpostavil tudi aktivno sodelovanje z VDC in še bolj s stanovanjsko skupino Zveze Sonček v Štorah, za katero si prizadeva s pridobivanjem donatorskih sredstev izboljšati kakovost življenja in zadovoljstvo stanovalcev.

Prav tako vseskozi skrbi za večjo prepoznavnost in transparentnost društva Sonček v širši celjski regiji. S svojim optimizmom in pripravljenostjo reševanja težav, med člani in sodelavci društva Sonček Celje, uživa izjemno veliko podporo in zaupanje.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke