T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Zlati znak prejme


Vali Tretnjak Glavič, za dolgoletno strokovno sodelovanje pri različnih programih Zveze Sonček.

Utemeljitev: Vali Tretnjak Glavič, klin. psihol. in specialistka nevropsihologije, se je vso poklicno pot ukvarjala z otroki in mladimi z najtežjimi nevrološkimi obolenji, cerebralno paralizo, epilepsijami idr. ter tako pomagala, svetovala in stala ob strani mnogim staršem, otrokom, mladim in odraslim s cerebralno paralizo.

Kot zunanja strokovna sodelavka Zveze Sonček se že vse od 1989. leta vključuje v raznolike programe – od sodelovanja na prvih delovno terapevtskih taborih, na kulturno umetniških taborih in kasneje na Festinvalu, pa družinskih delavnicah, zdravstveno-terapevtskih kolonijah, šolah za starše, usposabljanjih za asistente otrok s posebnimi potrebami v vrtcih in šolah ter laične in strokovne sodelavce.

Svoje znanje in izkušnje že vsa leta nesebično deli med sodelavce Zveze Sonček in člane društev, pogosto povsem prostovoljno in brez plačila, še posebej ob zapletenih primerih, tudi kot ekspertna supervizorka, ko drugi odpovedo ali nimajo odgovora.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke