T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Sončkove tržnice rabljenih predmetov


V okviru Sončkove tržnice rabljenih predmetov po simboličnih cenah prodajamo tiste odvečne, rabljene predmete, ki jih ljudje ne potrebujejo več ter jih podarijo Sončku – vse od drobnih dekorativnih predmetov, gospodinjske opreme, knjig, slik in akustičnih aparatov.

Prva Sončkova tržnica je zaživela v Ljubljani, v Centru Sonček v Šiški (Trg komandanta Staneta 5) že leta 2010. Iz Ljubljane se je tržnica rabljenih predmetov v okviru Centrov Sonček razširila tudi po drugih regijah – v Celje, Maribor, Koper, Kranj, na Ptuj in Krško. Praviloma so odprte v delovnem času posameznega centra, od 8. do 16. ure. Nekaj podarjenih predmetov iz naše ponudbe je na voljo tudi v naši spletni trgovini na portalu bolha.com.

Lanskoletni izkupiček prodaje je znašal 3.112 evrov, največji je bil v Kopru. Predmete, ki jih ne potrebujete več, lahko podarite Sončku. Za predajo predmetov se dogovorite z vodjo centra.
 
Zbiramo vse vrste rabljenih predmetov.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke