Čudovita jesen v Moravskih Toplicah

Deli:

Zveza Sonček ima od letos v apartmajskem naselju Term Vivat v Moravskih Toplicah lasten apartma. Apartmaja pa nismo kupili, temveč ga je Sončku z oporoko prijazno naklonila Vera Trojanšek. Vabimo vas, da se prijavite na (nov) razpis za najem apartmaja, in sicer za obdobje od 2. 10. 2022 od 5. 2. 2023.

Ker je bil to običajen apartma, smo ga v zadnjega pol leta preuredili in naredili čim bolj dostopnega tudi za osebe na invalidskih vozičkih. Počitniški apartma (47 m2) je prilagojen za osebe na invalidskih vozičkih, v njem pa lahko biva do pet oseb. Nahaja se v pritličju in ima večji dnevni prostor, v katerem sta kuhinjska niša z jedilno mizo in dnevni del (kavč je lahko tudi dodatno ležišče) z izhodom na teraso. V kopalnici je tuš kabina. V spalnici sta zakonska postelja in pograd.

Za preureditev apartmaja na terenu je poskrbel upokojeni sodelavec in član izvršnega odbora Zveze Sonček Janko Rešeta, preureditev pa je krila Zveza Sonček oziroma so bila za to porabljena denarna sredstva, ki nam jih je zapustila gospa Trojanšek.

Zveza Sonček vabi člane društev, uporabnike in zaposlene ter nekdanje zaposlene v Sončku (in seveda njihove družinske člane), da se prijavijo na razpis za najem počitniškega apartmaja Zveze Sonček v naselju Term Vivat v Moravskih Toplicah (Delavska ulica 28, stavba E) in se prepustijo čarom Prekmurja.  

Razpise bomo objavljali vsake štiri mesece. Apartma bo namreč mogoče uporabljati vse leto; če tedenski termini ne bodo zasedeni, bo na voljo tudi za krajši čas (možnost najema po načelu prve prijave). O novih razpisih vas bomo sproti obveščali prek naše spletne strani, družbenih omrežij, Sončkovih e-novic itd.

 

Termalni vrelci in dolgi sprehodi

Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Bazenski kompleks obsega skoraj 2000 m2 vodnih površin z notranjimi in zunanjimi bazeni. Zveza Sonček je gostom apartmaja z nakupom letnih kart omogočila tudi kopanje v bazenih Term Vivat.

Zaradi ugodne geografske lege in dobro speljanih kolesarskih poti pa so Moravske Toplice primerne tudi za potepanja z (električnim) invalidskim vozičkom.

 

Pustite komentar

Skip to content