Letno srečanje članov društev Zveze Sonček so.p.

Deli:

V soboto, 1. junija je bilo na Letališču Moškanjci v Moškanjcih letno srečanje članov društev Zveze Sonček so.p., ob 30. obletnici Sončka – Društva za cerebralno paralizo Ptuj–Ormož in 20. obletnici VDC Sonček Ptuj.

Dogodek je spremljal bogat kulturni in zabavni program s srečelovom, ki ga je povezovala Urška Vučak Markež, udeležilo pa se ga je okoli 500 obiskovalcev iz cele Slovenije. Za dobro vzdušje sta poskrbela brata Malek in glasbena skupina Petovia kvintet, skupaj z ostalimi nastopajočimi. Dogodek sta obiskala tudi županja mestne občine Ptuj, Nuška Gajšek in podžupan občine Gorišnica, Jožef Petek.

»Veseli me, da smo se zbrali v takem številu in obeležili 20. obletnico enote VDC Sonček Ptuj, ki je bila ustanovljena na podlagi prizadevanj regijskega društva, ki že 30 let aktivno dela za potrebe in v korist otrok, družin in odraslih oseb z invalidnostjo,« je dejal Iztok Suhadolnik, direktor Zveze Sonček so.p.

Zadovoljna je bila tudi predsednica Sončka – Društva za cerebralno paralizo Ptuj – Ormož, Valerija Grobelšek: »Namen srečanja je bilo druženje, srečanje prijateljev in izmenjava izkušenj. Smo zelo ponosni, da smo bili soorganizatorji takega lepega dogodka in smo s tem še okrepili vezi z VDC Sonček Ptuj in Zvezo Sonček«.

 

Pustite komentar

Skip to content