Miklavžev bazar v nabito polnem Centru Sonček Šiška

Deli:

Že tradicionalni »Miklavžev bazar« je potekal v četrtek, 5. decembra v Centru Sonček Šiška v Ljubljani. Tokrat so združile moči štiri organizacije: Zveza Sonček so.p., VDC Želva, VDC Tončke Hočevar in DZC Janeza Levca.

Najprej so navzoče navdušili z gledališko predstavo, ki sta jo pripravila CUDV Radovljica in Gledališče Toneta Čufarja. Po druženju in srečelovu pa so nastopili pevski zbor VDC Želva, Klemen Mlakar iz DZC Janeza Levca je poprijel za harmoniko, znova je nastopil tudi pevski zbor »Men se poje« ( VDC Sonček), ki se je nedolgo nazaj znova zbral po enem letu, na VDC Želvi so tudi poskrbeli za skeč s pomenljivim naslovom »Bananin olupek«, za glasbeni nastop pa so poskrbeli tudi iz VDC Tončke Hočevar.

»Dvorana je bila tokrat skoraj premajhna za vse obiskovalce, zato bomo prihodnje leto razmislili o večjem prostoru za ta dogodek« je zadovoljno dejala Helena Kos, ena izmed organizatork Bazarja.

Nastope so v polni dvorani spremljali bučni aplavzi obiskovalcev. Po osrednjem delu dogodka je pot v Center Sonček Šiško našel Miklavž, ki pa se ni mogel dolgo zadržati, saj so ga na ta dan čakale še mnoge obveznosti. Čudovit dogodek je zaključil raper Nipke, ki je za svoj nastop na hitro ustanovil svojo skupino kar iz članov občinstva ter skupaj z njimi odpel nekaj svojih pesmi.

 

Pustite komentar

Skip to content