Otvoritev Sončkovih poletnih programov in predaje donacije za prenovo bazena v Centru Sonček Elerji

Deli:

Zveza Sonček so.p. vsako leto organizira poletne tabore za otroke in odrasle.

V letošnjem poletju bo v čez 60-ih terminih v Sončkove programe (obnovitvena rehabilitacija, zdravstveno terapevtske kolonije, inkluzivne počitnice za otroke, počitnice za odrasle) vključenih več kot 600 odraslih udeležencev z različnimi ovirami ter čez 100 otrok s posebnimi potrebami. Za nemoteno izvedbo bo poleg zaposlenih na Zvezi Sonček so.p v programih sodelovalo še preko 500 zunanjih sodelavcev, ki bodo vodili posamezne poletne programe, kreativne in druge delavnice, izvajali terapije, otroke s posebnimi potrebami učili plavanja ter prevzeli naloge športnih inštruktorjev, vzgojiteljev, prostovoljcev in spremljevalcev.

Udeleženci počitnic se v poletni vročini z veseljem ohladijo tudi v obeh bazenih Centra Sonček Elerji, ki je ena izmed destinacij, kjer se izvajajo Sončkovi poletni programi.

Zveza Sonček so.p. ob podpori številnih donatorjev vsako leto izboljšuje bivanjske pogoje udeležencev programov in kakovost svojih storitev. V letošnjem letu je tako s pomočjo donacije v vrednosti 3.600 EUR, ki jo je darovalo podjetje Mapei, d.o.o iz Novega mesta, obnovila bazensko ploščad bazena v Centru Sonček Elerji. Predaja donacije je potekala v petek, 3. julija 2020 v Centru Sonček Elerji.
 

Direktor Zveze Sonček so.p. g. Iztok Suhadolnik ter direktor podjetja Mapei g. mag. Robert Požar ob predaji donacije za obnovo bazenske ploščadi bazena v Centru Sonček Elerji
 

Prisrčen nastop udeležencev poletnega programa Zveze Sonček so.p.

Prejšnja novica

Pustite komentar

Skip to content