Podpis memoranduma in otvoritev razstave »BookConnect«

Deli:

SONČEK – Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije so.p. bo z Združenjem Kreativci Zenica iz Bosne in Hercegovine podpisala memorandum o medsebojnem sodelovanju za obdobje petih let. Memorandum bo podpisan na svečani otvoritvi fotografske razstave »BookConnect« – Knjige povezujejo, ki bo v četrtek, 28. marca ob 16. uri v Centru Sonček Šiška v Ljubljani.
 
Projekt BookConnect se je začel razvijati v letu 2018 v okviru poletnih delavnic v okviru Združenja Sumero iz BiH in poletnih taborov Zveze Sonček so.p., v sodelovanju s »Creative Shooting Teamom« iz Zenice. Cilj projekta je opolnomočiti osebe s posebnimi potrebami, jih spodbujati k branju in komuniciranju ter razvijanju novih veščin fotografiranja in snemanja video vsebin, tudi s ciljem večjih možnosti za zaposlovanje in socialno vključevanje. Cilj podpisa memoranduma je ustvarjanje in zagotavljanje pogojev za sodelovanje med podpisnikoma, ki predvideva izmenjavo znanj in skupnih aktivnosti na področjih izobraževanja, kulture, stroke ter društvenih aktivnosti.

Otvoritev razstave in podpis memoranduma bo v četrtek, 28. marca ob 16. uri v Centru Sonček Šiška v Ljubljani, v petek, 29. marca, pa bo ob 17. uri še predstavitev razstave v Univerzitetni knjižnici v Mariboru.

Pustite komentar

Skip to content