»Boccia« – razpis za državno prvenstvo v dvoranskem balinanju, 18. september 2021 v Kamniku (CIRIUS)

Deli:

Prijava na DP v dvoranskem balinanju – »Boccia«

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paraolimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK) v skladu s koledarjem državnih prvenstev za leto 2021 razpisuje DP v dvoranskem balinanju – »Boccia«, ki bo potekalo v soboto, 18. septembra 2021, v Kamniku (CIRIUS).

PRIJAVA:

Rok za oddajo prijav je 10. september 2021.
Prijavo je treba oddati prek e-prijave na spletni strani https://prijava.zsis.si; prijavite se z uporabniškim imenom in geslom, ki smo vam ga poslali na društveni e-naslov.
Če niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e–naslov ziga.kobasevic@zsis.si.
Prijavnic, ki bodo prispele po navadni in e-pošti, ne bomo upoštevali. Prav tako ne bomo sprejemali nepopolnih in prepoznih prijav.

Zaradi zagotavljanja varnosti naj se tekmovanja udeležijo le najnujnejši spremljevalci. Prosimo vas, da pod opombe pri prijavi navedete tudi ime in priimek spremljevalca.

Po zaključku zbiranja prijav boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

Navodilo:

 • Športniki in člani njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanj, ter drugo organizacijsko osebje, ki sodeluje pri izvedbi tekmovanj, se tekmovanj lahko udeležijo, če predložijo negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2 z metodo verižne reakcije s polimerazo (test PCR) ali hitrega antigenskega testa (test HAG), ki ni starejši od 48 ur (48 ur se šteje od dneva in ure izdaje potrdila o testiranju). Če je oseba prejela negativni test na primer v petek ob 8.00, je test veljaven do nedelje do 8.00. Če tekmovanje traja več dni, se vsak tekmovalni dan šteje kot posamezno tekmovanje, za katerega morajo imeti udeleženci test, ki ni starejši od 48 ur.


Predložitev negativnega testa na prisotnost virusa SARS-CoV-2 pa NI treba predložiti osebam, ki imajo:

 1. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali
 2. potrdilo zdravnika, da sem prebolel/a COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ali
 3. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujem, da je preteklo od prejema:
 • drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni,
 • drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni,
 • prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,
 • odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni,
 • prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni,
 • drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni,
 • drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali
 • drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni.
 1. dokazila iz 2. ali 3. točke teh navodil in so se v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma od začetka simptomov, cepili z enim od cepiv iz prejšnje točke, pri čemer v primeru cepiv iz prve in druge alineje prejšnje točke zadostuje en odmerek. Zaščita se vzpostavi z dnem cepljenja.


Pozor:

Trenutno veljajo navodila, ki smo jih objavili; prepričani smo, da se bodo navodila spreminjala, o čemer boste pravočasno obveščeni.

S športnimi pozdravi,

Žiga Kobaševič
strokovni sodelavec

Pustite komentar

Skip to content