Gremo skupaj na Gospodično in na Janče!

Deli:

Vabimo vas, da se nam pridružite na inkluzivnih pohodih, in sicer v soboto, 10. septembra gremo skupaj na planinsko kočo pri Gospodični, v nedeljo, 11. septembra pa na Janče.

Ni gora ovira, je le vabljiv izziv!

Po dveh poteh do planinske koče pri Gospodični (10. 9.)
  1. Skupina iz Krvavega kamna ob 8.00 mimo doma na Miklavžu na Trdinov vrh in spust do Gospodične. Pri domu na Miklavžu dobimo čaj in rogljiček, nato pa se odpravimo na Trdinov vrh, kjer vtisnemo žig v SPP in se spustimo do doma pri Gospodični.
  2. Skupina iz Krvavega kamna ob 9.15 uri do doma na Miklavžu nato pa nazaj mimo Krvavega kamna do Gospodične. Pri domu na Miklavžu dobimo čaj in rogljiček.

Na planinskem domu pri Gospodični bomo imeli skupno srečanje akcij Slepi in slabovidni po Slovenski planinski poti, Gibalno ovirani gore osvajajo, Gluhi strežejo v planinski kočah, Nevrorazlični AMA, planinci in ljubitelji gora.

Prijaviti se je treba do 5. septembra ali do popolnitve prostih mest. Organizirali bomo namreč spremstvo za vse, ki bi ga potrebovali.

Informacije:

Po dveh poteh na Janče (11. 9.)

Na voljo bosta dve poti, saj gredo z nami tudi invalidi na vozičkih.

  1. Skupina iz Jevnice ob 9.00: na železniški postaji v Jevnici po planinski poti.
  2. Skupina iz Zgornje Jevnice 9.15: pot začnemo pod kmetijo v Zgornji Jevnici 12, kjer se začne makadamska cesta v križišču Janče, Jevnica.

Organiziran bo avtobusni prevoz iz Ljubljane in iz Domžal.

  • Ljubljana: 8.00 – na postajališču LPP Kolodvor – smer iz centra / 8.10 – na postajališču LPP Kolosej
  • Domžale: 8.20 – na glavni avtobusni postaji.
  • Odhod iz Janč je prvi avtobus predviden za 15.30, drugi pa za 17.00.

Prijaviti se je treba do 5. septembra ali do popolnitve mest. Organizirali bomo namreč spremstvo za vse, ki bi ga potrebovali.

Informacije:


V soboto, 22. septembra se obeta vseslovenski inkluzijski pohod na Toško čelo blizu Ljubljane. Partner akcije GOGO je tudi Zveza Sonček.

Na snidenje!

Pustite komentar

Skip to content