Katalog Sončkovih izdelkov 2019/2020

Deli:

Voščite in obdarujte s Sončkom

Socialne izključenosti smo se v Zvezi Sonček lotili na različne načine. Kot del rešitve smo v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pričeli izvajati tudi program varstva, vodenja in zaposlovanja pod posebnimi pogoji (VDC Sonček) v katerega trenutno vključujemo 185 oseb, ki zaradi invalidnosti niso zaposljive na prostem trgu dela.

Danes program izvajamo v desetih enotah, ki so sestavni del enajstih Centrov Sonček. Program temelji na načelih normalizacije ter zagotavljanju enakih možnosti in individualnega pristopa k posamezniku, pravice do odraslosti ter mnogokrat tudi razbremenitev družine. Pomeni zagotavljanje možnosti za uresničitev potreb po usposabljanju, zaposlovanju in socialnem vključevanju širšega kroga odraslih oseb z invalidnostjo.

Proizvodni program zajema izdelavo najrazličnejših izdelkov darilnega programa, kot so ročno izdelane voščilnice in izdelki iz gline, lesa, tkanin, papirja. Z njimi ste mnogi svojim poslovnim partnerjem že v preteklosti izkazali svojo pozornost.

Storite to tudi letos in prelistajte naš novi prodajni katalog.

Verjamemo, da boste z našo ponudbo izdelkov zadovoljni vi, spoštovani kupci, kot tudi tisti, katerim jih boste namenili. Z nakupom ročno izdelanih izdelkov iz naših delavnic ne boste izbrali le kvalitetnega izdelka, temveč boste hkrati pomagali osebam s cerebralno paralizo.


Pustite komentar

Skip to content