Navigacija po podstraneh

Virtualni center za cerebralno paralizo

Dobrodošli v virtualnem centru za cerebralno paralizo!

V času, ko se velik del našega življenja odvija ob računalnikih, spletnih socialnih omrežjih in virtualnih svetovih, smo se tudi mi odločili, da vam na tak način približamo odgovore na vedno aktualna vprašanja.

Imate otroka s cerebralno paralizo? Imate sami cerebralno paralizo? Vas zanima kaj več o cerebralni paralizi?

Ta stran je namenjena prav vam!

Naš novi virtualni center je v prvi vrsti namenjen vam starši, ki ste soočeni z dejstvom, da ima vaš otrok cerebralno paralizo. Iščete prve informacije in usmeritve, kaj narediti in na koga se obrniti? Namenjen je vamodraslim, ki imate cerebralno paralizo, vašim staršem in pomočnikom, ki ste soočeni s tegobami, ki jih ta diagnoza prinaša. Pa tudi vam strokovnjaki, ki se v različnih vlogah srečujete s to diagnozo.

Zbrali smo informacije o diagnozi cerebralna paraliza in težavah, ki so povezane z njo, informacije o različnih terapevtskih pristopih, nasvete za starše, vodnik po pravicah in še kaj. Pri vsakem poglavju smo poskusili najti čim bolj konkretne podatke in napotke vsem, ki se srečujete s težavami povezanimi s cerebralno paralizo. V virtualnem centru boste našli nekatere članke, ki smo jih v preteklosti že objavili v reviji Pet. Spremljamo tudi domače in tuje klinične raziskave ter objavljene članke v strokovnih revijah, zato sledite povezavam.

Vsebino virtualnega centra bomo skušali sproti dopolnjevati z aktualnimi vsebinami.

PDF

Kaj je CP

Skip to content